Kyrex
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Selamlar. Xbox game pass aldım ve parasının hakkını vermesi amacıyla 1 ayda sömürdüm
Oynadığım oyunları tek tek kaydettim ve sonunda iyiden kötüye doğru bir sıralama yaptım. Tabii ki kişisel bir sıralama fakat yaptığım sıralama bence gayet güzel. Size de oyun önerisi olsun, Özellikle ilk 5'li mükemmel! ;
1- Doom Eternal
2- Titanfall 2
3- Rage 2
4- What Remains Edith Finch
5- Undertale
6- Superliminal
7- Minecraft Dungeons
8- Resident Evil 7
9- My Friend Pedro
10- Twelve Minutes
11- Ori Blind Forest and Will of the Wisps
12- Dead Cells
13- Dishonored 2
14- Visage
15- The Evil Within 2
16- Superhot Mind Control : Delete
17- Prey
18- Subnautica and Below Zero
19- Cluster Truck
20- Totally Accurate Battle Simulator
21- The Long Dark
22- This War Of Mine
23- Recompile
"Arkadaşım My friend pedro nasıl dishonored 2'den daha iyi saçmalamışsın" diyecek arkadaşlar için ek açıklama ; "Oyun sıralamaları sadece hikaye kalitesine göre yapılmaz arkadaşlar. Oynanışta bir o kadar önemlidir. Dishonored 2 her ne kadar bayıldığım bir oyun olsa da oyunda kaybolduğunuzda size yol gösterecek hiçbir şey yok, aynı yerde onlarca defa ölüp saatlerinizi yol aramakla harcayabiliyorsunuz. Türkçe yama da yok ayrıca. The Evil Within 2'de aynı şekilde, her ne kadar iyi bir hikayesi olsa da oyun size çok sınırlı mermi veriyor ve merminiz bitik bir şekilde save aldığınızda düşmanlar sürekli gelip sizi öldürüyor, oyuna baştan başlamanız gerekiyor çünkü etrafta mermi yok. İkisi de hikayelerine bayıldığım mükemmel oyunlar. Prey'de de aynı şekilde kaybolup saatlerce yolu bulmaya çalışabilirsiniz.
Bu sıralamayı 'oynadığım oyunlar' arasından yaptım, kesinlikle xbox'taki en iyi 23 oyun sıralaması değildir, şahsi düşüncem 16'dan sonrası oynanmaması gereken oyunlar.
Eğer sizin de listeye eklemek istediğiniz, listede olmayıp xbox'ta olan kaliteli oyunlar varsa kaç numara olarak gelmeli yazabilirsiniz cevap olarak; Bana ve diğer insanlara da güzel oyun önerisi yapmış olursunuz
Ayrıca bazı oyunlar çok güzel olmasına rağmen daha oynamadığım için yerleştirmedim ; oynadığımda onları da yakında ekleyeceğim ;
aragami 2
A way out
serious sam 4
mortal kombat 11
ark survival
conan exiles
Gears 5
zombie army 4
forza horizon 5
for honor
Wolfenstain
1- Doom Eternal
2- Titanfall 2
3- Rage 2
4- What Remains Edith Finch
5- Undertale
6- Superliminal
7- Minecraft Dungeons
8- Resident Evil 7
9- My Friend Pedro
10- Twelve Minutes
11- Ori Blind Forest and Will of the Wisps
12- Dead Cells
13- Dishonored 2
14- Visage
15- The Evil Within 2
16- Superhot Mind Control : Delete
17- Prey
18- Subnautica and Below Zero
19- Cluster Truck
20- Totally Accurate Battle Simulator
21- The Long Dark
22- This War Of Mine
23- Recompile
"Arkadaşım My friend pedro nasıl dishonored 2'den daha iyi saçmalamışsın" diyecek arkadaşlar için ek açıklama ; "Oyun sıralamaları sadece hikaye kalitesine göre yapılmaz arkadaşlar. Oynanışta bir o kadar önemlidir. Dishonored 2 her ne kadar bayıldığım bir oyun olsa da oyunda kaybolduğunuzda size yol gösterecek hiçbir şey yok, aynı yerde onlarca defa ölüp saatlerinizi yol aramakla harcayabiliyorsunuz. Türkçe yama da yok ayrıca. The Evil Within 2'de aynı şekilde, her ne kadar iyi bir hikayesi olsa da oyun size çok sınırlı mermi veriyor ve merminiz bitik bir şekilde save aldığınızda düşmanlar sürekli gelip sizi öldürüyor, oyuna baştan başlamanız gerekiyor çünkü etrafta mermi yok. İkisi de hikayelerine bayıldığım mükemmel oyunlar. Prey'de de aynı şekilde kaybolup saatlerce yolu bulmaya çalışabilirsiniz.
Bu sıralamayı 'oynadığım oyunlar' arasından yaptım, kesinlikle xbox'taki en iyi 23 oyun sıralaması değildir, şahsi düşüncem 16'dan sonrası oynanmaması gereken oyunlar.
Eğer sizin de listeye eklemek istediğiniz, listede olmayıp xbox'ta olan kaliteli oyunlar varsa kaç numara olarak gelmeli yazabilirsiniz cevap olarak; Bana ve diğer insanlara da güzel oyun önerisi yapmış olursunuz
Ayrıca bazı oyunlar çok güzel olmasına rağmen daha oynamadığım için yerleştirmedim ; oynadığımda onları da yakında ekleyeceğim ;
aragami 2
A way out
serious sam 4
mortal kombat 11
ark survival
conan exiles
Gears 5
zombie army 4
forza horizon 5
for honor
Wolfenstain
Son düzenleme: