XBOX GAME PASS PC Oyun Sıralaması

Kyrex

80+
Reaksiyon skoru
14
Selamlar. Xbox game pass aldım ve parasının hakkını vermesi amacıyla 1 ayda sömürdüm :) Oynadığım oyunları tek tek kaydettim ve sonunda iyiden kötüye doğru bir sıralama yaptım. Tabii ki kişisel bir sıralama fakat yaptığım sıralama bence gayet güzel. Size de oyun önerisi olsun, Özellikle ilk 5'li mükemmel! ;

1- Doom Eternal
2- Titanfall 2
3- Rage 2
4- What Remains Edith Finch
5- Undertale
6- Superliminal
7- Minecraft Dungeons
8- Resident Evil 7
9- My Friend Pedro
10- Twelve Minutes
11- Ori Blind Forest and Will of the Wisps
12- Dead Cells
13- Dishonored 2
14- Visage
15- The Evil Within 2
16- Superhot Mind Control : Delete
17- Prey
18- Subnautica and Below Zero
19- Cluster Truck
20- Totally Accurate Battle Simulator
21- The Long Dark
22- This War Of Mine
23- Recompile

"Arkadaşım My friend pedro nasıl dishonored 2'den daha iyi saçmalamışsın" diyecek arkadaşlar için ek açıklama ; "Oyun sıralamaları sadece hikaye kalitesine göre yapılmaz arkadaşlar. Oynanışta bir o kadar önemlidir. Dishonored 2 her ne kadar bayıldığım bir oyun olsa da oyunda kaybolduğunuzda size yol gösterecek hiçbir şey yok, aynı yerde onlarca defa ölüp saatlerinizi yol aramakla harcayabiliyorsunuz. Türkçe yama da yok ayrıca. The Evil Within 2'de aynı şekilde, her ne kadar iyi bir hikayesi olsa da oyun size çok sınırlı mermi veriyor ve merminiz bitik bir şekilde save aldığınızda düşmanlar sürekli gelip sizi öldürüyor, oyuna baştan başlamanız gerekiyor çünkü etrafta mermi yok. İkisi de hikayelerine bayıldığım mükemmel oyunlar. Prey'de de aynı şekilde kaybolup saatlerce yolu bulmaya çalışabilirsiniz.
Bu sıralamayı 'oynadığım oyunlar' arasından yaptım, kesinlikle xbox'taki en iyi 23 oyun sıralaması değildir, şahsi düşüncem 16'dan sonrası oynanmaması gereken oyunlar.

Eğer sizin de listeye eklemek istediğiniz, listede olmayıp xbox'ta olan kaliteli oyunlar varsa kaç numara olarak gelmeli yazabilirsiniz cevap olarak; Bana ve diğer insanlara da güzel oyun önerisi yapmış olursunuz :)

Ayrıca bazı oyunlar çok güzel olmasına rağmen daha oynamadığım için yerleştirmedim ; oynadığımda onları da yakında ekleyeceğim ;
aragami 2

A way out
serious sam 4
mortal kombat 11
ark survival
conan exiles
Gears 5
zombie army 4
forza horizon 5
for honor

Wolfenstain

Son düzenleme:
Forza Horizon 5. 1 Numara olabilir

Şimdi DOOM Eternal neden en üstte? diye soranlar olur. listeye bakınca bile bu adamın AĞIR KAOS ÖLÜM VAHŞET KAN sevdiği ortaya çıkıyor.

Doom bu adam için yaratılmış.
Bu adam Doom Guy.

Wolfenstein serisini öneririm size hocam. seveceğinize eminim :)

Şimdi DOOM Eternal neden en üstte? diye soranlar olur. listeye bakınca bile bu adamın AĞIR KAOS ÖLÜM VAHŞET KAN sevdiği ortaya çıkıyor.

Bu adam Doom Guy.

100 Saat doom eternalım var tek bir ayda :) öneri için teşekkürler oynadığımda listeye ekleyeceğim arada bir güncellemeler için bakabilirsin :))) ayrıca sohbet etmek istersen Dc : EgeGameStudio#7501
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forza Horizon 5. 1 Numara olabilir
Listede birkaç oyun daha var sırada olan, onları oynayınca ekleyeceğim arasına şimdi oynamadan karar vermek istemedim her ne kadar mükemmel oyunlar olduğunu bilsem de :) Güncelleme ile onları da ekledim bakabilirsiniz ana konu mesajına :) teşekkürler

Guardians of the galaxy nerde
falloutlar nerde
control nerde bunlarin da eklenmesi gerek
keza flight simulator da ayni sekilde

Bu adam Doom Guy.

Öyle olsa Dead Cells 2-3 de olurdu bence. Özellikle (kısmi spoiler uyarısı) 3 BC'den itibaren vahşet çok fazla oluyor. Oyun bile kasıyordu çok canavar olduğundan.

Guardians of the galaxy nerde
falloutlar nerde
control nerde bunlarin da eklenmesi gerek
keza flight simulator da ayni sekilde
Kanka adam bitirdiklerini yazmış.
Flight Simulator biten bir oyun değil.

Öyle olsa Dead Cells 2-3 de olurdu bence. Özellikle (kısmi spoiler uyarısı) 3 BC'den itibaren vahşet çok fazla oluyor. Oyun bile kasıyordu çok canavar olduğundan.
Dead Cells'in tarzı herkese hitap etmiyor. Mesela benide bir süre sonra sıkıyordu. çünkü mapte ne yapacağımı bilmiyordum. Bir amacı yoktu. Rogue Legacy oynamak daha eğlenceliydi mesela bana göre.

dead cells'in başka oyunu yok. Dead space'i bahsediyorsan grafik kalitesinden dolayı şimdilik oynamayı düşünmüyorum fakat oyunu daha detaylı araştırıp listedeki yerine yakında eklerim not aldım

Dead Cells'in tarzı herkese hitap etmiyor. Mesela benide bir süre sonra sıkıyordu. çünkü mapte ne yapacağımı bilmiyordum. Bir amacı yoktu. Rogue Legacy oynamak daha eğlenceliydi mesela bana göre.
Mapte bir şey yapmana gerek yok tek yapman gereken dümdüz ilerleyip sol tıka abanmak. Gerisi kendiliğinden geliyor.

Selamlar. Xbox game pass aldım ve parasının hakkını vermesi amacıyla 1 ayda sömürdüm :) Oynadığım oyunları tek tek kaydettim ve sonunda iyiden kötüye doğru bir sıralama yaptım. Tabii ki kişisel bir sıralama fakat yaptığım sıralama bence gayet güzel. Size de oyun önerisi olsun, Özellikle ilk 5'li mükemmel! ;

1- Doom Eternal
2- Titanfall 2
3- Rage 2
4- What Remains Edith Finch
5- Undertale
6- Superliminal
7- Minecraft Dungeons
8- Resident Evil 7
9- My Friend Pedro
10- Twelve Minutes
11- Ori Blind Forest and Will of the Wisps
12- Dead Cells
13- Dishonored 2
14- Visage
15- The Evil Within 2
16- Superhot Mind Control : Delete
17- Prey
18- Subnautica and Below Zero
19- Cluster Truck
20- Totally Accurate Battle Simulator
21- The Long Dark
22- This War Of Mine
23- Recompile

"Arkadaşım My friend pedro nasıl dishonored 2'den daha iyi saçmalamışsın" diyecek arkadaşlar için ek açıklama ; "Oyun sıralamaları sadece hikaye kalitesine göre yapılmaz arkadaşlar. Oynanışta bir o kadar önemlidir. Dishonored 2 her ne kadar bayıldığım bir oyun olsa da oyunda kaybolduğunuzda size yol gösterecek hiçbir şey yok, aynı yerde onlarca defa ölüp saatlerinizi yol aramakla harcayabiliyorsunuz. Türkçe yama da yok ayrıca. The Evil Within 2'de aynı şekilde, her ne kadar iyi bir hikayesi olsa da oyun size çok sınırlı mermi veriyor ve merminiz bitik bir şekilde save aldığınızda düşmanlar sürekli gelip sizi öldürüyor, oyuna baştan başlamanız gerekiyor çünkü etrafta mermi yok. İkisi de hikayelerine bayıldığım mükemmel oyunlar. Prey'de de aynı şekilde kaybolup saatlerce yolu bulmaya çalışabilirsiniz.
Bu sıralamayı 'oynadığım oyunlar' arasından yaptım, kesinlikle xbox'taki en iyi 23 oyun sıralaması değildir, şahsi düşüncem 16'dan sonrası oynanmaması gereken oyunlar.

Eğer sizin de listeye eklemek istediğiniz, listede olmayıp xbox'ta olan kaliteli oyunlar varsa kaç numara olarak gelmeli yazabilirsiniz cevap olarak; Bana ve diğer insanlara da güzel oyun önerisi yapmış olursunuz :)

Ayrıca bazı oyunlar çok güzel olmasına rağmen daha oynamadığım için yerleştirmedim ; oynadığımda onları da yakında ekleyeceğim ;
aragami 2

A way out
serious sam 4
mortal kombat 11
ark survival
conan exiles
Gears 5
zombie army 4
forza horizon 5
for honor

Wolfenstain
Bu arada, son yazınızı yeni gördüm.
Aragami 2 çokta güzel değil bana göre. Sekiro Shadows Die Twice çok daha iyi işliyor gizliliği. ona bir bakmanı öneririm. Gamepasste yoktu ama malesef.

adam oyun siralamasi yazmis en iyiden kotuye bunlarin da olmasi gerektigini soyledim ?

dead cells'in başka oyunu yok. Dead space'i bahsediyorsan grafik kalitesinden dolayı şimdilik oynamayı düşünmüyorum fakat oyunu daha detaylı araştırıp listedeki yerine yakında eklerim not aldım
Yani sıralamadan bahsettim 2-3 de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,024
Üyeler
183,936
Son üye
Aydın41
Geri