Hazardbert
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Xbox Game Pass standart sürümünü almayı düşünüyorum, ilk 14 günü çok ucuza denk geliyor. Xbox Game Pass standart sürümünde FC 24 var mı diye sormak istedim.
Hayır yokXbox Game Pass standart sürümünü almayı düşünüyorum, ilk 14 günü çok ucuza denk geliyor. Xbox Game Pass standart sürümünde FC 24 var mı diye sormak istedim.
Peki EA Play standart sürümünde var mı?Hayır yok
gamepass pc alrsanız ea play dahil eger konsolda oynuyor iseniz ultimate almak zorundasınız ea nın kendi aboneligini alsanız bile oyuna girdginizde gold abonemisin diye soracak sizeXbox Game Pass standart sürümünü almayı düşünüyorum, ilk 14 günü çok ucuza denk geliyor. Xbox Game Pass standart sürümünde FC 24 var mı diye sormak istedim.
Bilgisayar için standart sürümünü almayı düşünüyorum, içinde EA Play varsa Fc24 de vardır o zamangamepass pc alrsanız ea play dahil eger konsolda oynuyor iseniz ultimate almak zorundasınız ea nın kendi aboneligini alsanız bile oyuna girdginizde gold abonemisin diye soracak size
pc içinde ea play dahil oldugu için fc 24 var fc 25 içinse 10 saatlik deneme sürümü mevcutBilgisayar için standart sürümünü almayı düşünüyorum, içinde EA Play varsa Fc24 de vardır o zaman