Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xbox Game Pass Ultimate 3 Yil 1035 TL !!!! (NAYS 935/835 TL)

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
3 yıllık game paşa = 835 TL

RDR2 = 1199 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi mantıken 12 tane pc gamepass alıyoruz ya. Burada zaten her alımda aboneliği yenilemeyi kapatıyoruz. En son ultimate alınca 3 yıllık ultimate sahibi oluyoruz doğru mu buraya kadar ? O zaman 12 yerine 24 alırsak 4 yıllık ultimate sahibi olmazmıyız 360 TL daha verip ?
Max 36 ay alabiliyorsun

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Ama normalde o kadar da alınamaz demişler ? Bu kız yapınca olmuş :D
Valla bilmiyom. Üzümü ye bağını sorma lafı normalde kullanmam da bu harbi üzümü ye bağını sorma bir durum.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Valla bilmiyom. Üzümü ye bağını sorma lafı normalde kullanmam da bu harbi üzümü ye bağını sorma bir durum.
Bize çünkü PC lazım. Burada hepsinden 1 sene alması 3 yıl yapmak için işte. 1 yıl fazladan PC alsak 4 yıl olmaz mı ? Teoride olur gibi. Denemeden bilemeyiz.

Yani bunun olmaması için 1 yıldan fazla PC alamamız lazım. Eğer alabiliyorsak olur.

Alıntıyı görüntüleBende böyle bir hata çıkıyor 11 tane pc için olanı aldıktan sonra.
Bende de parayı çekti ama (daha ilkinde) xbox live gold üyeliğini tanımlamadı, hatta satın alım geçmişinde dahi görünmüyor. Bankayı aradım sorun yok diyor, Microsoft'la iletişime geçtim 24 saat bekleyin dediler. 75 liramın üstüne yatacaklar gibime geliyor... Elimde banka dekontu dışında ne satın alım maili var ne bir şey.

Bize çünkü PC lazım. Burada hepsinden 1 sene alması 3 yıl yapmak için işte. 1 yıl fazladan PC alsak 4 yıl olmaz mı ? Teoride olur gibi. Denemeden bilemeyiz.

Yani bunun olmaması için 1 yıldan fazla PC alamamız lazım. Eğer alabiliyorsak olur.
Olmuyor hocam 3 yıl oluyor maks

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
murat

Hocam maalesef microsoft ülkemizde gamepass pc üyeliğinin ust sınırını 13 ay olarak limitledi. Zaten bu yüzden daha uzun üyelik istiyorsak, mesela 36 ay için birden fazla tür üyelik alıp yapıyoruz.
Microsoft diyor ki her tür üyelik(livegold, gamepass pc veya gamepass konsol) kendi içinde en fazla 13 aylık alınabilir. Ultimate ise en fazla 36 aylık alınabilir. Bu durum üyelik şart ve koşullarında yazıyor.

Biz işte bu 36 aylık ultimate'i en uygun alma yolu olarak çeşit çeşit üyeliği toplamda 35 aylık alıyoruz. Ucuna 1 adet ultimate alınca tüm üyeliği stackleyip 36 aylık ultimate'e çeviriyor.

Ekler

• 9406c89b441c11b3bf3a361644051a79.png
    9406c89b441c11b3bf3a361644051a79.png
    151.1 KB · Hit: 37

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam maalesef microsoft ülkemizde gamepass pc üyeliğinin ust sınırını 13 ay olarak limitledi. Zaten bu yüzden daha uzun üyelik istiyorsak, mesela 36 ay için birden fazla tür üyelik alıp yapıyoruz.
Microsoft diyor ki her tür üyelik(livegold, gamepass pc veya gamepass konsol) kendi içinde en fazla 13 aylık alınabilir. Ultimate ise en fazla 36 aylık alınabilir. Bu durum üyelik şart ve koşullarında yazıyor.

Biz işte bu 36 aylık ultimate'i en uygun alma yolu olarak çeşit çeşit üyeliği toplamda 35 aylık alıyoruz. Ucuna 1 adet ultimate alınca tüm üyeliği stackleyip 36 aylık ultimate'e çeviriyor.
Dediğime geliyor işte 12 den fazla alamıyorsak zaten olmaz dedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
murat
Alıntıyı görüntüleBende böyle bir hata çıkıyor 11 tane pc için olanı aldıktan sonra.
Hocam debit kartla tekrarlı alışverişlerde hata almanız normal. 3d secure doğrulaması olmadan alışverişler ülkemizde tekrara düştükçe bloke koyabiliyor bankalar. Ya farklı bir ksrtla deneyin ya da o bankanın sanal kartıyla devam edin almaya. Sanal kartlarda 3d secure kontrolü yoktur. 30 kez arka arkaya alışveriş yapsanız gıkını çıkarmaz.

Dediğime geliyor işte 12 den fazla alamıyorsak zaten olmaz dedim.
Eskiden dediğiniz gibi oluyordu. Bundan 2 sene önce (2x12)+(3x3)+(2x1) olacak şekilde 35 aylık livegold alıyorduk ucuna 1 tane ultimate alınca 3 yıllık ultimate oluyordu. Globalde hala bu şekilde alınabiliyor bu arada. Ancak ülkemizde 13 ay sınırı geldiğinden beri en uygun yol bu videodaki gibi.

Sayenizde çok fırsat yakalamışlığım var, gamepass konusunda da epey bilgim var. Naçizane yardımcı olmak için uzun uzun anlatma sebebim bu :D

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
abuzittin
12 ay livegold
12 ay pc
11 ay konsol

alıyoruz her seferinde otomatik yenilemeyi kapatıyoruz. en son 1 ayda ultimate alıyoruz hepsi birleşiyor 3 yıl ultimate oluyor. yeni hesap açtım aldım bende ne yapalım. ülkemiz malum.

not: küçük küçük sürekli ödeme yaptığımız için banka müdahale ediyor karta yarısını farklı karttan devam ederseniz problem olmaz. sanal kartla yaptığım halde bloke koydu banka.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam debit kartla tekrarlı alışverişlerde hata almanız normal. 3d secure doğrulaması olmadan alışverişler ülkemizde tekrara düştükçe bloke koyabiliyor bankalar. Ya farklı bir ksrtla deneyin ya da o bankanın sanal kartıyla devam edin almaya. Sanal kartlarda 3d secure kontrolü yoktur. 30 kez arka arkaya alışveriş yapsanız gıkını çıkarmaz.

Eskiden dediğiniz gibi oluyordu. Bundan 2 sene önce (2x12)+(3x3)+(2x1) olacak şekilde 35 aylık livegold alıyorduk ucuna 1 tane ultimate alınca 3 yıllık ultimate oluyordu. Globalde hala bu şekilde alınabiliyor bu arada. Ancak ülkemizde 13 ay sınırı geldiğinden beri en uygun yol bu videodaki gibi.

Sayenizde çok fırsat yakalamışlığım var, gamepass konusunda da epey bilgim var. Naçizane yardımcı olmak için uzun uzun anlatma sebebim bu :D
Eyvallah dostum sağ ol :)

TahinPekmez

80+ Silver
agalar ben 3 aylık pc gamepass kod almıştım. son 1 ay kaldı. bunun üstüne yapsam olur mu?

TeknoAdam

80+ Bronze
Mart 2025'e kadar Ultimate var. Üstüne ekleme yapılıyor mu bu yöntemle?

Top Bottom