Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xbox Game Pass Ultimate 3 Yil 1035 TL !!!! (NAYS 935/835 TL)

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
murat
Mart 2025'e kadar Ultimate var. Üstüne ekleme yapılıyor mu bu yöntemle?
Yapılır. Bu yöntemle olmaz ama. Ultimate varsa dönüştürme çalışmaz. Sizin üyelik baya uzun. İptal ederseniz mantıksız olur. Onun yerine Mart 2025ten haziran 2026ya kadar tek tek ultimate alarak üyeliği 36 aya uzatabilirsiniz.

Uzattığınız her ay için üyeliği yönet diyip yinelenen ödemeyi kapatacaksınız, her alımda 45 tl verip, 14 ya da 15 kez alim yapacaksınız. Şu anki fiyatı düşününce bence mantıklı, zam endişesiylr böyle yapıp üyeliği 36 ayda tutan çok var. Ben de Aralık 2025 üyeliğimi 36 aya çektim bu şekilde

Son düzenleme:

TeknoAdam

80+
Yapılır. Bu yöntemle olmaz ama. Ultimate varsa dönüştürme çalışmaz. Sizin üyelik baya uzun. İptal ederseniz mantıksız olur. Onun yerine Mart 2025ten haziran 2026ya kadar tek tek ultimate alarak üyeliği 36 aya uzatabilirsiniz.

Uzattığınız her ay için üyeliği yönet diyip yinelenen ödemeyi kapatacaksınız, her alımda 45 TL verip, 14 ya da 15 kez alim yapacaksınız. Şu anki fiyatı düşününce bence mantıklı, zam endişesiylr böyle yapıp üyeliği 36 ayda tutan çok var. Ben de Aralık 2025 üyeliğimi 36 aya çektim bu şekilde
Peki 14-15 alım dediğiniz gold mu ultimate mi?

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
SERCAN UZUN
Ben şimdi bu şekilde almaya başladım ama ikinci olarak bilgisayar gamepass almaya başladığımda ilk live gold aboneliğine eklemiyor bu aydan ğtibaren yeni bir abonelik olarak görünüyor. 4 ay aldıktan sonra farkettim durumu, ayrıca bilgisayar gamepass alırken otomatik yenilemeyi kapatmasamda satın alabiliyorum. Konsol içinde yine sanırım bu aydan itibaren yeni bir abonelik olacak. Yani son Ultimate almadan 3 ayrı abonelik hepsi de Haziran 2024 de bitiyor görünürken, Ultimate alınca hepsi birleşip Haziran 2026 olacak dimi yanlış bir şey yapmıyorum umarım. Yoksa dünya para verip her türlü aboneliği 1 yıl almış olmaktan korkuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
emre baran
Ben şimdi bu şekilde almaya başladım ama ikinci olarak bilgisayar gamepass almaya başladığımda ilk live gold aboneliğine eklemiyor bu aydan ğtibaren yeni bir abonelik olarak görünüyor. 4 ay aldıktan sonra farkettim durumu, ayrıca bilgisayar gamepass alırken otomatik yenilemeyi kapatmasamda satın alabiliyorum. Konsol içinde yine sanırım bu aydan itibaren yeni bir abonelik olacak. Yani son Ultimate almadan 3 ayrı abonelik hepsi de Haziran 2024 de bitiyor görünürken, Ultimate alınca hepsi birleşip Haziran 2026 olacak dimi yanlış bir şey yapmıyorum umarım. Yoksa dünya para verip her türlü aboneliği 1 yıl almış olmaktan korkuyorum.
Evet hocam ilk etapta ayrı ayrı aldığında hepsinin bitiş tarihi günümüzden 1 yıl uzakta olacak. En son ultimate aldığında 3ünü üst üste koyup ultimate aboneliğe çevirecek aynı tedirginliği ben de yaşadım alırken ama en son birleşti.

En İyi Cevap
3
Aile paylaşımı yapılabiliyor mu?

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Kağan UĞURLU
Up görmeyen bilmeyen kalmasın bu yöntemi.

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Recep
Elinize sağlık önceki bir methodda sonra alırım diyip sadece 1 yıllık almıştım ama şuan 3 yıl başka hesaba aldım. :blobdance:

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Naysla 935 TL'ye güzel geldi. Bir anda alınca biraz fazla geldi gözüme ama Gamepass zamlanınca aldığıma şükredeceğim. Bundan 2 yıl sonra çıkan oyunlar da 2000-3000 TL'ye çıkacak bu gidişle. Almayan varsa kaçırmasın dedim.

İşlemlerin yarısındayken İş Bankası kartı kapattı, arayıp benim yapıp yapmadığımı sordular, ben de bizzat yaptığımı söyledikten sonra açtılar. Yani satın alırken hata verirse biraz bekleyin arayacaklar.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eray Yılmaz
Arkadaşlar 1 hafta önce 13 aylık aldım üzerine ekleme şansım yok mu ultimate 13 aylık var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,227
Üyeler
161,413
Son üye
Gktlga
Top Bottom