Robius
80+ Bronze
Ultimate iptal = intiharYenilemeyi kapat demek istemiştir
Ultimate iptal = intiharYenilemeyi kapat demek istemiştir
Daha 3 yıl var yenilenmesineYenilemeyi kapat demek istemiştir
halihazırda ultimate iniz oldugu icin tek yontem, yenileme kapartarak ay ay 8 tane almanız. ama ultimate max 1 senelik veriyor diyende var ki sizde de bu kural gecerli olursa vermez. ama benzer durumda bazı arkadaslar 3 seneye 45tl 45 tl ekleyerek tamamlayabildigini yazmıslar8 ay kadar önce 3 yıllık gamepass aboneliği yaptım ve şimdiye kadar fiyatını fazlasıyla karşıladı. Bu 8 aylık dönem için uzatma almak istiyorum bu şekilde alabilir miyim ? Gelebilecek zamlardan bir nebze kaçınalım.
google a xbox ve zam kelimesini yadıgınızda yarın itibariyle %168 cıvarı zam haberleri geliyorXbox PC için zam geleceği belli değildi o açıklandı mı? Fiyatı belli mi?
yenilmeyi kapat anlamında dedimKardeş biraz daha açık ol en son ultimate aldıktan sonra neden iptal edelim?
Teşekkür ederim deneyeceğim.halihazırda ultimate iniz oldugu icin tek yontem, yenileme kapartarak ay ay 8 tane almanız. ama ultimate max 1 senelik veriyor diyende var ki sizde de bu kural gecerli olursa vermez. ama benzer durumda bazı arkadaslar 3 seneye 45tl 45 TL ekleyerek tamamlayabildigini yazmıslar
Hala aliniyor mu
Aceleyle aldim ama Toplamda 29 ay oldu son dakika ultimate de bastim ultimate iptal etsem 5 ay daha alsammi ? İptal etmekte riskli gibiFiyatlar aynı gözüküyor. Almadıysanız, alacaksanız alın.