❌İndirim Bitti! Xbox Game Pass Ultimate 3 Yil 1035 TL !!!! (NAYS 935/835 TL)

oto yenilemeyi kapattım ben ya sıkıntı olmaz herhalde

Xbox PC için zam geleceği belli değildi o açıklandı mı? Fiyatı belli mi?

8 ay kadar önce 3 yıllık gamepass aboneliği yaptım ve şimdiye kadar fiyatını fazlasıyla karşıladı. Bu 8 aylık dönem için uzatma almak istiyorum bu şekilde alabilir miyim ? Gelebilecek zamlardan bir nebze kaçınalım. :D

8 ay kadar önce 3 yıllık gamepass aboneliği yaptım ve şimdiye kadar fiyatını fazlasıyla karşıladı. Bu 8 aylık dönem için uzatma almak istiyorum bu şekilde alabilir miyim ? Gelebilecek zamlardan bir nebze kaçınalım. :D
halihazırda ultimate iniz oldugu icin tek yontem, yenileme kapartarak ay ay 8 tane almanız. ama ultimate max 1 senelik veriyor diyende var ki sizde de bu kural gecerli olursa vermez. ama benzer durumda bazı arkadaslar 3 seneye 45tl 45 tl ekleyerek tamamlayabildigini yazmıslar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xbox PC için zam geleceği belli değildi o açıklandı mı? Fiyatı belli mi?
google a xbox ve zam kelimesini yadıgınızda yarın itibariyle %168 cıvarı zam haberleri geliyor

halihazırda ultimate iniz oldugu icin tek yontem, yenileme kapartarak ay ay 8 tane almanız. ama ultimate max 1 senelik veriyor diyende var ki sizde de bu kural gecerli olursa vermez. ama benzer durumda bazı arkadaslar 3 seneye 45tl 45 TL ekleyerek tamamlayabildigini yazmıslar
Teşekkür ederim deneyeceğim.

2025 ekime kadar aldım ben alacaksanız alın. 1.30 saatiniz falan var

Son gün olduğu için hortlatıyorum ama ben şimdi yapıyorum.Sorum olacak
4x3 Livegold aldım.4 temmuz 2024 e uzadı live gold üyeliği
2 kez pc game pass aldım ama burda aklım karıştı 2024 den değil de bu yıldan uzattı yani şöyle
live gold 4temmuz 2024 son
pc game pass 26 eylül 2023 son şimdi bu işlemlerin hepsini yapınca en son ultimate alınca mı toplamını gösteriyor?Yoksa bi yerde hata mı var?

Laaan tam yaparken fiyatlar arttı gençler
pc game pass 79.99tl
ultimate 120.99 tl
şansıma tüküreyim

son olarak 120.99tl den ultime aldım ve 26.02.2025 e kadar uzatabildim.Bunada şükür

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,980
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri