TahinPekmez
80+ Silver
276 Tl ye geliyor nays ileNays ile de 250'ye alınabiliyor.
276 Tl ye geliyor nays ileNays ile de 250'ye alınabiliyor.
Tosla ile 250 ye alrısın
Bu video güncel değil. Artık 6 aylık Live Gold alamıyorsunuz ve hediye edemiyorsunuz.
Şu videoda adam anlatıyor buradaki gibi ama max 1 yıllık olabiliyor
Tosla ile alıcaksan referans kodu atayım 10tl 2 mize de geliyordu en son
Dediğin post sanırım buBu video güncel değil. Artık 6 aylık live gold alamıyorsunuz.
Güncel yöntemi ve postu zaten paylaşıyorum neden görmezden geliyorsunuz
Nasıl yapıldığına dair basit, anlaşılır bir rehberi bu konuya da attım o konuyu da düzenledim. Twitterde bunun hakkında bi flood paylaştım. O konuyu açtığımda yöntemi tam ben de bilmiyordum sadece forumu haberdar etmek istedim zam geleceğinden ve emin olmadığım bir yöntem paylaştım. O konu o yüzden karışık biraz. Sonra nasıl yapıldığını öğrenince bu twitter floodunu paylaştım:Dediğin post sanırım bu
Xbox Game Pass ZAM YOLDA! Nasıl korunabiliriz?
Dün forumda bu konuyu oluşturmuştum, önemli bir gelişme olduğu için oradan devam etmek istemedim. İsterseniz o konuyu da inceliyebilirsiniz: https://forum.donanimarsivi.com/konu/game-pass-yillik-abonelik-yapilabilen-servisler.755475/ Zaten dolar kurunun ani yükselişi ve 2 gün önce "Xbox...forum.donanimarsivi.com
Şunu video şeklinde yapıp atsan bu kadar görmezden gelinmez ben birkaç kere okudum anlamak için
Twitter floodunda anlatıyormuş şimdi gördüm kusura bakma twitter kullanmayı pek bilmiyorum farketmedimNasıl yapıldığına dair basit, anlaşılır bir rehberi bu konuya da attım o konuyu da düzenledim. Twitterde bunun hakkında bi flood paylaştım. O konuyu açtığımda yöntemi tam ben de bilmiyordum sadece forumu haberdar etmek istedim zam geleceğinden ve emin olmadığım bir yöntem paylaştım. O konu o yüzden karışık biraz. Sonra nasıl yapıldığını öğrenince bu twitter floodunu paylaştım:
Kuruşu kuruşuna hesabını yapmadım ancak bana 250 TL civarına geldi. Nays'ı ilk defa kullandım, Papara hesabımdan Nays'a 350 TL yatırdığım anda +20 TL hediye para verdi. İlk defa kullandığımdan dolayı da olabilir. Zaten 250 de verse 276 de verse çok bi fark yok arada. Her türlü Nays kullanmak avantajlı bu işlemi yaparken.276 TL ye geliyor nays ile
toslo yu ilk defa duydum. o daha mı iyi sanmıyorum amaKuruşu kuruşuna hesabını yapmadım ancak bana 250 TL civarına geldi. Nays'ı ilk defa kullandım, Papara hesabımdan Nays'a 350 TL yatırdığım anda +20 TL hediye para verdi. İlk defa kullandığımdan dolayı da olabilir. Zaten 250 de verse 276 de verse çok bi fark yok arada. Her türlü Nays kullanmak avantajlı bu işlemi yaparken.