Neler Yeni

Xbox Game Pass ZAM YOLDA! Nasıl korunabiliriz?

CptSpork

80+ Bronze
Acaba kaç para olur :/
Kanka şu anda acilen yapabilecek biri yok mu ki forumda ?
Şu anda ben yapacağım ancak ana hesabımda 1 aylık game pass var, 7 temmuz da sona eriyor o tarihdede zam gelmiş oluyor.
Başka bir hesaba alıp da ilerlemelerim sıfırlansın da istemiyorum. Acaba mevcut hesabıma alırsam sorun yaşar mıyım bunu araştırıyorum şu anda. Bilen birisi cevaplarsa ona göre şu anda 1 yıllık alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba kaç para olur :/
Kanka şu anda acilen yapabilecek biri yok mu ki forumda ?
Bu arada konu içerisinde YouTube videosuna bağlantı verdim, o videoya gidip yorumu yapan arkadaşın mesajına da bakabilirsiniz. Aslında çok zor olduğunu düşünmüyorum. Sanırım her live gold üyeliği satın aldıktan sonra otomatik ödemeyi kapatıp devam etmek gerekiyomuş.

TİTAN.

80+ Platinum
Şu anda ben yapacağım ancak ana hesabımda 1 aylık game pass var, 7 temmuz da sona eriyor o tarihdede zam gelmiş oluyor.
Başka bir hesaba alıp da ilerlemelerim sıfırlansın da istemiyorum. Acaba mevcut hesabıma alırsam sorun yaşar mıyım bunu araştırıyorum şu anda. Bilen birisi cevaplarsa ona göre şu anda 1 yıllık alacağım.

Bu arada konu içerisinde YouTube videosuna bağlantı verdim, o videoya gidip yorumu yapan arkadaşın mesajına da bakabilirsiniz. Aslında çok zor olduğunu düşünmüyorum. Sanırım her live gold üyeliği satın aldıktan sonra otomatik ödemeyi kapatıp devam etmek gerekiyomuş.
Konuyu takibe alıyorum benimkide yeni yenilendi

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Anonim Ankh
Daha detaylı konu açabilirmi forumdaki bu 1 yıllık 3 yıllık mevzuyu bilenler
13 aylık game pass ultimate 345 tl ye geliyor nays ile alırsan 276 tl ye geliyor, sonrasında daha fazla ultimate (45 tllik) paketten alarak aboneliğini uzatabilirsin, zaten aboneliği varsa iptal etmene gerek yok üstüne alabiliyorsun
https://www.technopat.net/sosyal/konu/270-TL'ye-13-aylik-game-pass-ultimate-almak.2614477/

CptSpork

80+ Bronze

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Anonim Ankh
Az önce bu konuyu gördüm, şu anda deniyorum hatta yaparken video kayıdı alacağım. Bu forum içinde rehber niteliğinde basit ve detaylı bir konu açarım.
Yapacak arkadaşlar için iyi bi rehber olur, ben de bu konuyu gördükten sonra bugün yaptım ve artık 20.07.2024 e kadar kafam rahat

KAANT10X

80+ Bronze
Bende konsol var konsol için game pass daha ucuz diye biliyorum ama yinede sadece fifa oynadığım için ea play aboneliği yetiyor sizce şuan almazsam pişman olur muyum hazır konusu açılmışken sormak istedim

BabaVoss7

80+ Silver
Bu olay ilk çıktığında bi yıllık almıltım hala o devam esiyor keşke üç yıllık alaymışım

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
abuzittin
güzel konu. eylülde 3 yıl doluyor benim şimdiden alsam üzerine eklenir galiba doğrumudur

CptSpork

80+ Bronze
güzel konu. eylülde 3 yıl doluyor benim şimdiden alsam üzerine eklenir galiba doğrumudur
O konuda emin değilim. Benim mevcut 1 aylık game pass üyeliğim vardı, bu işlemleri yapmadan önce anında iptal edip iadesini aldım ve öyle devam ettim.

CptSpork

80+ Bronze
Bende konsol var konsol için game pass daha ucuz diye biliyorum ama yinede sadece fifa oynadığım için ea play aboneliği yetiyor sizce şuan almazsam pişman olur muyum hazır konusu açılmışken sormak istedim
Konsolda da 30 TL, bilgisayarda da 30 TL. Buradaki işlem 4 Kere 3 Aylık Xbox Live Gold üyeliği alıp 12 Ay sonunda üstüne + 1 Game Pass Ultimate alıp 13 Aylık Game Pass Ultimateye dönüştürmek. Yani konsol içinde bilgisayar içinde aynı. Sadece işlemin sonunda normal game pass yerine 45 TL'lik Ultimate Game Pass alıyorsunuz o kadar.

345 TL hiç bir şey. Özellikle cashback veren kartlarla alırsan daha ucuza geliyor. https://forum.donanimarsivi.com/konu/hangi-kart-ne-kadar-cashback-veriyor-tam-liste.756011/

İçinde EA Play oyunları olduğunuda varsayarsak kaçırılmaması lazım. Hatta dediğim gibi, biraz araştırın ancak bildiğim kadarıyla bir Game Pass üyeliği, 1 bilgisayar ve 2 Konsoldan kullanılabiliyor. Yani arkadaşlarınızla ortak da alabilirsiniz 3 yıllık.

Kanka iadesini nasıl aldın anında ?
Microsoft hesabında Abonelikler kısmında Game Pass'e geliyorsun. İptal et kısmında 2 seçenek var. İstersen aboneliğini sonuna kadar kullan, ondan sonra daha para almıyalım seçeneği var. İkinci seçenek ise bu gün aboneliğini iptal edip kullanmadığın kadar paranı iade edelim seçeneği var.

İkinci seçeneği seçtim anında iptal oldu. Ardından işlemleri yaptım.
1686760368360.png

Yaparken video kayıdı aldım fakat youtube üzerinde paylaşıp ardından bu forumda paylaşsam reklam olacak izin vermezler. Konu açabilirim belki ama yukarıda bir arkadaş başka foruma ait güzel bir konu paylaşmış zaten.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
misfit
Ben Ocak ayı civarında 1 yıllık satın almıştım 180TL'ye. Şu an tekrar 1 yıllık alabiliyor muyum yoksa abonelik bitene kadar beklemek mi zorundayım?

Top Bottom