Oğuzhan Yücel
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Alternatif markalardan bakabilirsin, MSI GC30 v2, hem daha ucuz hem şarjı uzun. Ben biraz daha ucuz diye monster clutch aldım ama estetik olarak pek güzel değil, titreşim ve şarjdan çok memnunum ama.Merhabalar, yeni yılınız kutlu olsun
Xbox gamepad alacağım pc için ama pillerinin çabuk bittiği söyleniyor günde 3 4 saat fifa atıyorum minimum pil olarak bunu alırsam şarj yerinden bu pil şarj olur mu
Günde 1-2 saat oynayışla 1 hafta hiç şarj etmeden kullandım.Alternatif markalardan bakabilirsin, MSI GC30 v2, hem daha ucuz hem şarjı uzun. Ben biraz daha ucuz diye monster clutch aldım ama estetik olarak pek güzel değil, titreşim ve şarjdan çok memnunum ama.
Bende de bu var baya götürüyor, 4 saat rahat dayanır. Biraderle fifa 22 oynarken kullanıyorum. Duracell cef 14 pil şarj cihazını kullanıyorumMerhabalar, yeni yılınız kutlu olsun
Xbox gamepad alacağım pc için ama pillerinin çabuk bittiği söyleniyor günde 3 4 saat fifa atıyorum minimum pil olarak bunu alırsam şarj yerinden bu pil şarj olur mu
Eğer kablolu kullanacaksan pil yuvasına pil takmana bile gerek yok, iyi seneler.Merhabalar, yeni yılınız kutlu olsun
pil yuvasında duracell piller varken piller şarj olmuyor yani ille ayrı şarj aleti lazım o zaman değil miBende de bu var baya götürüyor, 4 saat rahat dayanır. Biraderle fifa 22 oynarken kullanıyorum. Duracell cef 14 pil şarj cihazını kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer kablolu kullanacaksan pil yuvasına pil takmana bile gerek yok, iyi seneler.
Bu konu çok yardımcı olacaktır sana. Benimde deneyimlerim yazıyor orada. Fifa 24 oynuyorum titreşimler vs açık pillerin kullanımı gayet uzun. Piller hemen bitmiyor inanma 3 4 saate. Ctesi günü 6-7 saat pazar günü 5 saat kadar oynadım bitmedi daha da oynatır. Şarj edilebilir pil al ve en az 4 tane al kesintisiz oyun keyfin olsun2500 Mah duracell pil ve şarj aleti alırsan derdin kalmaz diye düşünüyorum. Konumu incele istersen geçtiğimiz günlerde açıp almıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xbox Gamepad Wireless Hakkında Sorularım
şarj edilebilir pil alacaksınız duracell alın ömürlük gidiyorlar hocam şu an duracell'in 2500mah'lik optimum isminde pillerini kullanıyorum aşırı uzun gidiyorlar ve elimde 4 adet daha var muhtemelen ocak sonuna kadar idare ederler beni ki araya final haftası girecek bu süre daha da uzar. Ondan...forum.donanimarsivi.com