Neler Yeni

xbox gamepad alacağım ama pil konusu hakkında bir sorunum var

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Merhabalar, yeni yılınız kutlu olsun
Xbox gamepad alacağım pc için ama pillerinin çabuk bittiği söyleniyor günde 3 4 saat fifa atıyorum minimum pil olarak bunu alırsam şarj yerinden bu pil şarj olur mu

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
Xbox gamepad alacağım pc için ama pillerinin çabuk bittiği söyleniyor günde 3 4 saat fifa atıyorum minimum pil olarak bunu alırsam şarj yerinden bu pil şarj olur mu
Alternatif markalardan bakabilirsin, MSI GC30 v2, hem daha ucuz hem şarjı uzun. Ben biraz daha ucuz diye monster clutch aldım ama estetik olarak pek güzel değil, titreşim ve şarjdan çok memnunum ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alternatif markalardan bakabilirsin, MSI GC30 v2, hem daha ucuz hem şarjı uzun. Ben biraz daha ucuz diye monster clutch aldım ama estetik olarak pek güzel değil, titreşim ve şarjdan çok memnunum ama.
Günde 1-2 saat oynayışla 1 hafta hiç şarj etmeden kullandım.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
2500 Mah duracell pil ve şarj aleti alırsan derdin kalmaz diye düşünüyorum. Konumu incele istersen geçtiğimiz günlerde açıp almıştım.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Bende de bu var baya götürüyor, 4 saat rahat dayanır. Biraderle fifa 22 oynarken kullanıyorum. Duracell cef 14 pil şarj cihazını kullanıyorum

Eğer kablolu kullanacaksan pil yuvasına pil takmana bile gerek yok, iyi seneler.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de bu var baya götürüyor, 4 saat rahat dayanır. Biraderle fifa 22 oynarken kullanıyorum. Duracell cef 14 pil şarj cihazını kullanıyorum

Eğer kablolu kullanacaksan pil yuvasına pil takmana bile gerek yok, iyi seneler.
pil yuvasında duracell piller varken piller şarj olmuyor yani ille ayrı şarj aleti lazım o zaman değil mi

2500 Mah duracell pil ve şarj aleti alırsan derdin kalmaz diye düşünüyorum. Konumu incele istersen geçtiğimiz günlerde açıp almıştım.

Bu konu çok yardımcı olacaktır sana. Benimde deneyimlerim yazıyor orada. Fifa 24 oynuyorum titreşimler vs açık pillerin kullanımı gayet uzun. Piller hemen bitmiyor inanma 3 4 saate. Ctesi günü 6-7 saat pazar günü 5 saat kadar oynadım bitmedi daha da oynatır. Şarj edilebilir pil al ve en az 4 tane al kesintisiz oyun keyfin olsun

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Murat
Xbox ın kendi şarj kitini almazsanız koldan pili şarj edemiyorsunuz maalesef 4 adet veya daha fazla pil ve şarj aleti almanız lazım

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
YILDIRIM

Bu ürünü kullanıyorum kullanım süresi baya uzun 2 hafta rahat sarj etmediğim oluyor. Dört adet olduğu için bitince anında diğer iki pili takıyorum biten pilleride sarja takıyorum ben çok memnunum tavsiye ederim.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Abdullah
Sıkıntı olmaz al bunu kullan. 4 saat denildiğine bakma en az 15 saati var belki fazlası var. Xbox gamepad ten şaşma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,141
Üyeler
161,399
Son üye
godoman
Top Bottom