Neler Yeni

XBOX GAMEPAD ÖNERİSİ

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
XBOX 360 gamepad almak istiyorum ama controller olanından yani çakma rumblepad olanından istemiyorum.Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

LiptoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Meriç Sadıç
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Daha dün 9. nesil xbox controller aldım canım acıyo ama öneririm çok memnunmuş herkes

" Geldiğinde kullanıp geri dönüşlerimi yazarım "

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha dün 9. nesil xbox controller aldım canım acıyo ama öneririm çok memnunmuş herkes

" Geldiğinde kullanıp geri dönüşlerimi yazarım "
Bekliyorum hayırlı olsun şimdiden.

LiptoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Meriç Sadıç
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bekliyorum hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkürler . 3 gündür kullanıyorum aşırı beğendim çok memnunum kalitesi olsun hissiyatı olsun bağlantı kopması hiç olmuyor zaten oyunlarla entegre titriyor kesinlikle almalısın pişman olmazsın . Aldığım en iyi ürün diyebilirim

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Teşekkürler . 3 gündür kullanıyorum aşırı beğendim çok memnunum kalitesi olsun hissiyatı olsun bağlantı kopması hiç olmuyor zaten oyunlarla entegre titriyor kesinlikle almalısın pişman olmazsın . Aldığım en iyi ürün diyebilirim
Nerden aldın hocam link atabilir misin acaba ? Birde bağlantısı falan nasıl yapılıyor acaba yani mesela monster gamepadimde usb cihazı takıp oluyor bunda nasıl :D benim pc de Bluetooth vs yok çünkü

konyali23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ali can
gamepad desteği olmayan özellikle eski oyunlarda bu gamepadden oyun nasıl oynanıyor arkadaşlar

LiptoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Meriç Sadıç
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Nerden aldın hocam link atabilir misin acaba ? Birde bağlantısı falan nasıl yapılıyor acaba yani mesela monster gamepadimde usb cihazı takıp oluyor bunda nasıl :D benim pc de Bluetooth vs yok çünkü
Hocam arkasında kücük bi buton var bastığın anda direk pc’de bluetootha bağlanıyor link tabi atarım . Ben “ 1.079₺ aldım ucuzada bulabilirsin “

Link:
https://urun.n11.com/series-x-s-aks...l-carbon-black-controller-kablosuz-P466817810

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,018
Üyeler
168,551
Son üye
Canavar06
Top Bottom