Bekliyorum hayırlı olsun şimdiden.Daha dün 9. nesil xbox controller aldım canım acıyo ama öneririm çok memnunmuş herkes
" Geldiğinde kullanıp geri dönüşlerimi yazarım "
Teşekkürler . 3 gündür kullanıyorum aşırı beğendim çok memnunum kalitesi olsun hissiyatı olsun bağlantı kopması hiç olmuyor zaten oyunlarla entegre titriyor kesinlikle almalısın pişman olmazsın . Aldığım en iyi ürün diyebilirimBekliyorum hayırlı olsun şimdiden.
Nerden aldın hocam link atabilir misin acaba ? Birde bağlantısı falan nasıl yapılıyor acaba yani mesela monster gamepadimde usb cihazı takıp oluyor bunda nasılTeşekkürler . 3 gündür kullanıyorum aşırı beğendim çok memnunum kalitesi olsun hissiyatı olsun bağlantı kopması hiç olmuyor zaten oyunlarla entegre titriyor kesinlikle almalısın pişman olmazsın . Aldığım en iyi ürün diyebilirim
Hocam arkasında kücük bi buton var bastığın anda direk pc’de bluetootha bağlanıyor link tabi atarım . Ben “ 1.079₺ aldım ucuzada bulabilirsin “Nerden aldın hocam link atabilir misin acaba ? Birde bağlantısı falan nasıl yapılıyor acaba yani mesela monster gamepadimde usb cihazı takıp oluyor bunda nasılbenim pc de Bluetooth vs yok çünkü