BixiBlake
80+ Silver
Dahası
jasfjajfjafj 6 yılı napcan usta 3 yıllık yeteralıyorum ya şimdi bi 3 yıllık. 6 yıl alamıyormuyuz 3+3
jasfjajfjafj 6 yılı napcan usta 3 yıllık yeteralıyorum ya şimdi bi 3 yıllık. 6 yıl alamıyormuyuz 3+3
bu fiyata düşmez kolay kolay yajasfjajfjafj 6 yılı napcan usta 3 yıllık yeter
bu 900tl muhabbeti nasıl çalışıyor?Aha bende 900 TL ayarlamaya çalışıyordum harika oldu.
900 tllik olan full 3 aylık alıyorsun 75 tl ye 12 tane kod alıyorsun 3 yıllık oluyor bu 500 tllik te bi bug sayesinde 1 yıllık paket çıkıyor direkt 180 TL'ye yıllık alıyorsun aylık 15tlye geliyorbu 900tl muhabbeti nasıl çalışıyor?
Cidden böyle bir şey varsa yer yerinden oynarbuyrun efenimRehber - Çok Ucuza Xbox Gamepass Ultimate Alma Rehberi
Selamlar Bugün size adım adım nasıl normal fiyatından çok daha ucuza Xbox Gamepass Ultimate alınacağı anlatacağım. Nasıl Alınır ? : 1.Adım : Bir Microsoft hesabı oluşturun. 2.Adım : Oluşturduğunuz Microsoft hesabına ödeme yapabileceğiniz bir kartı kaydedin. 3.Adım : 02123755065 Numarasını...forum.donanimarsivi.com
Benim ümidim de o yönde sistem aldık oyun alcak para kalmadiNormalde hiç hesapta yoktu ama sırf cod oyunları gelir umuduyla alıyoruz bakalım hayırlısı