Neler Yeni

Xbox Gamepass Pc Kodum Gelmedi

yusufefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
efe
Sabah 6 da gittigidiyordan 3 aylık gamepass pc kodu sipariş ettim fakat hala elime ulaşmadı ve açıklamalarda en geç 1 2 saat e ulaşır gibi yorumlar gördüm. Satıcı Linki :

Diğerlerine Göre Daha Fazla Değerlendirmesi Olduğu İçin Buradan Aldım Fakat Hala gelmedi kod aynı durumu yaşayan varsa veya bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirmi ?

equinoxx

80+ Bronze
Sabah 6 da gittigidiyordan 3 aylık gamepass pc kodu sipariş ettim fakat hala elime ulaşmadı ve açıklamalarda en geç 1 2 saat e ulaşır gibi yorumlar gördüm. Satıcı Linki :

Diğerlerine Göre Daha Fazla Değerlendirmesi Olduğu İçin Buradan Aldım Fakat Hala gelmedi kod aynı durumu yaşayan varsa veya bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirmi ?
1636202736171.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah siz de böyle mağdur olmazsınız;
1636202773691.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konuya bakıp ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,049
Üyeler
163,934
Son üye
PALAMUT CELAL
Top Bottom