Neler Yeni

Xbox için Gamepad Önerisi

forzabagimlisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
z

Jill Valentine

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Fatih Ayhan
Pc için en iyi kol xbox kolu diyenler utanır mı sanmam
Utanmıyorum hala diyorum. Amazon almanyadan aldığım orjinal xbox kolunun trigger'ları bozulmuştu 1 yılın ardından. Microsoft ile iletişime geçip garantiye yolladım. Sıfır ürün geldi. Bu tarz sorunlar oluyor diye tavsiye edenleri böyle yorumlamak, ürünün bütün kopyalarını böyle düşünmek oldukça saçma. Kaldı ki herhangi bir üründe garanti koşullarının ne olduğu da çok çok önemli.

forzabagimlisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
z
Utanmıyorum hala diyorum. Amazon almanyadan aldığım orjinal xbox kolunun trigger'ları bozulmuştu 1 yılın ardından. Microsoft ile iletişime geçip garantiye yolladım. Sıfır ürün geldi. Bu tarz sorunlar oluyor diye tavsiye edenleri böyle yorumlamak, ürünün bütün kopyalarını böyle düşünmek oldukça saçma. Kaldı ki herhangi bir üründe garanti koşullarının ne olduğu da çok çok önemli.

Veya bu saçmalıklar ve çöp pilli 80hz kumanda yerine krallar gibi hall effect şarjlı 1000hz kolumu kullanırım

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Fatih Ayhan
Veya bu saçmalıklar ve çöp pilli 80hz kumanda yerine krallar gibi hall effect şarjlı 1000hz kolumu kullanırım
Pilli olması benim daha çok işime geliyor. 80hz 1000hz 3000hz muhabbetleri de pek umrumda değil bunları bu denli hissedecek kadar oyuncu değilim. Herkes kendine göre gamepad seçiyor değil mi? Ben ürün aldığımda çok önem verdiğim bir nokta da sorun çıktığında muhattap bulabilmek. Bahsi geçen gamepadin garanti muhabbetlerini bilmiyorum. Güvenilirse, sorun çözücülüğü iyiyse sorun yok.

forzabagimlisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
z
Pilli olması benim daha çok işime geliyor. 80hz 1000hz 3000hz muhabbetleri de pek umrumda değil bunları bu denli hissedecek kadar oyuncu değilim. Herkes kendine göre gamepad seçiyor değil mi? Ben ürün aldığımda çok önem verdiğim bir nokta da sorun çıktığında muhattap bulabilmek. Bahsi geçen gamepadin garanti muhabbetlerini bilmiyorum. Güvenilirse, sorun çözücülüğü iyiyse sorun yok.

Her hafta pile 100 150 lira harcarken ben

Batarya 2 günde bitmiyor merak etme, bir şarj ediyorum 2000mah bataryası 3 hafta dayanıyor. Çöp Microsoft türkiye garantisi yenilenmiş cihaz veya gönderdiğin cihazı tamir edip yolluyor. Apple boklayıp ölümüne android savunan tayfa sırf ordan burdan duydu diye xbox kolunu savunuyor

adam xbox kolundan gına geldi istemiyorum diye konu açıyor şakşakçı gelip bozulsada çok iyi bozuluyor yazıyor

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
uğur
Xbox icinmi bilgisayar içinmi alıyorsun? Xboxta cakma kollar calışmıyor diye biliyorum

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Xbox imitasyon kolu kabul ediyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,116
Üyeler
170,306