Neler Yeni

Xbox için Gamepad Önerisi

Clayz

80+ Silver
Pc için en iyi kol xbox kolu diyenler utanır mı sanmam

Bütçen var kablosuz bu daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon xboxta her türlü kablolu çalışıyormuş o attığını alabilirsin
optımızasyon felan ıcın hala en ıyı xbox dualsensenın uygulaması cıktı pc ıcın ama hala en ıyısı xbox optımızasyon ıcın dıyorum bozulmalar hakkında degıldır

2 Orijinal xbox kontrolcümün drift yapması ve bumperların tıklanmaması sebebiyle yine kontrolcü almak zorundayım. Orijinal istemiyorum. 8bitdo nasıldır?
dualsense al

Jill Valentine

80+ Bronze
optımızasyon felan ıcın hala en ıyı xbox dualsensenın uygulaması cıktı pc ıcın ama hala en ıyısı xbox optımızasyon ıcın dıyorum bozulmalar hakkında degıldır

dualsense al
Xbox için dedim farkındaysanız 😃

Clayz

80+ Silver

Clayz

80+ Silver

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Fatih Ayhan
Her hafta pile 100 150 lira harcarken ben
4 adet şarjlı pilim var :d cidden her pilim bittiğinde yeni pil alacağımı mı düşündün? Bu pillerle oynama yoğunluğuma göre değişiyor ama yaklaşık 7 günlük bir şarj süresi alıyorum kendi kullanımıma göre ki günde 2-3 saat civarı oynuyorum.

Garanti konusunda da tamir edip göndermediklerine eminim. Yenilenmiş cihaz olabilir ama buna dair bir kanıtın var mı? Böyle bir şey tecrübe edip de nerden anladın mesela?

Kalan yazdıklarına da anlam veremiyorum. Dünyanın en kaliteli elektronik aleti bile bozulabiliyor değil mi? Bunu inkar edecek var mı? Ben tekrar xbox kolu al da demiyorum ayrıca kimseye. Sadece bu kola çöp denmesini doğru bulmuyorum.

Apple ve android muhabbetine nerden girdik onu da anlamış değilim açıkçası. Bir tartışmada illa benzetme yapma ya da aynı anda 2 tayfaya birden sallama ihtiyacı mı hissediyorsunuz?

Clayz

80+ Silver

Clayz

80+ Silver
Tamam işte telefona yansıtıp gecikmeli oynarsın anca.
hocam ufak bır aygıt alıp xboxa takıp aygıta dualsense baglayıncada oluyo ya da dırek kablolu kullanımda tabı ugrastırıyo ama yınede soylemek ıstedım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,329
Üyeler
170,346
Son üye
abuzittin123
Top Bottom