Jill Valentine
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çakma demedim ki xboxın onayladığı farklı modeller var.Xbox imitasyon kolu kabul ediyor mu?
Hocam çakma demedim ki xboxın onayladığı farklı modeller var.Xbox imitasyon kolu kabul ediyor mu?
optımızasyon felan ıcın hala en ıyı xbox dualsensenın uygulaması cıktı pc ıcın ama hala en ıyısı xbox optımızasyon ıcın dıyorum bozulmalar hakkında degıldırPc için en iyi kol xbox kolu diyenler utanır mı sanmam
Bütçen var kablosuz bu daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon xboxta her türlü kablolu çalışıyormuş o attığını alabilirsin
dualsense al2 Orijinal xbox kontrolcümün drift yapması ve bumperların tıklanmaması sebebiyle yine kontrolcü almak zorundayım. Orijinal istemiyorum. 8bitdo nasıldır?
Xbox için dedim farkındaysanızoptımızasyon felan ıcın hala en ıyı xbox dualsensenın uygulaması cıktı pc ıcın ama hala en ıyısı xbox optımızasyon ıcın dıyorum bozulmalar hakkında degıldır
dualsense al
dualsense xbox ıcınde oluyorXbox için dedim farkındaysanız![]()
Yani lisanslı kontrolcüler var da. Bunlar çok şekilli uçuk şeyler oluyor fiyat bakımıdan.Hocam çakma demedim ki xboxın onayladığı farklı modeller var.
Kendi kontrolcüsü daha pahalıYani lisanslı kontrolcüler var da. Bunlar çok şekilli uçuk şeyler oluyor fiyat bakımıdan.
Konsol olarak dedim farkındaysanız. Uygulama değil.dualsense xbox ıcınde oluyor
Hocam emin ol Razer falan yaptıysa en az üç Xbox kontrolcüsüne denk gelir. Onlar dümdüz kol yapıp bırakmıyor.Kendi kontrolcüsü daha pahalı![]()
konsol olarakta dualsense kolu xboxta calısıyor hocamKendi kontrolcüsü daha pahalı
Konsol olarak dedim farkındaysanız. Uygulama değil.
4 adet şarjlı pilim var :d cidden her pilim bittiğinde yeni pil alacağımı mı düşündün? Bu pillerle oynama yoğunluğuma göre değişiyor ama yaklaşık 7 günlük bir şarj süresi alıyorum kendi kullanımıma göre ki günde 2-3 saat civarı oynuyorum.Her hafta pile 100 150 lira harcarken ben
Var tabi de linkte attığım gibi ucuz modeller de var.Hocam emin ol Razer falan yaptıysa en az üç Xbox kontrolcüsüne denk gelir. Onlar dümdüz kol yapıp bırakmıyor.
Kaynak?konsol olarakta dualsense kolu xboxta calısıyor hocam
Var tabi de linkte attığım gibi ucuz modeller de var.
Kaynak?
Tamam işte telefona yansıtıp gecikmeli oynarsın anca.Xbox Support
support.xbox.com
hocam ufak bır aygıt alıp xboxa takıp aygıta dualsense baglayıncada oluyo ya da dırek kablolu kullanımda tabı ugrastırıyo ama yınede soylemek ıstedımTamam işte telefona yansıtıp gecikmeli oynarsın anca.