değil hocamKablosuz olması sizin için zorunlu mu
Tuşlarını hissiyatını vs sevmiyorum hocam aşırı dandik geliyor. Bari adaptive trigger koy o da yok. 360 fosilinin kopyasını çıkarmaya devam.Xbox kol kullanıyorum her zamanda tercihim Xbox koldan yana oldu sorun yaşamadım 4 5 ay önce aldığım kolun hala pili bitmedi %95 e anca düştü sürekli kullandığım bir kol olmasına rağmen geçmişte de üzmedi üzmüyor hala.
Param biraz cebimde kalsın derseniz gamesir kaleid güzel bir seçim olabilir. Benim şahsi olarak da en sevdiğim markadır kendisi. 1 buçuk sene kadar ben de g7 modelini kullandım şimdi bi arkadaş sayesinde cyclone 2 aldım yurtdışından ona geçeceğim yakın zamandadeğil hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tuşlarını hissiyatını vs sevmiyorum hocam aşırı dandik geliyor. Bari adaptive trigger koy o da yok. 360 fosilinin kopyasını çıkarmaya devam.
Xboxta çalışıyor mu?Param biraz cebimde kalsın derseniz gamesir kaleid güzel bir seçim olabilir. Benim şahsi olarak da en sevdiğim markadır kendisi. 1 buçuk sene kadar ben de g7 modelini kullandım şimdi bi arkadaş sayesinde cyclone 2 aldım yurtdışından ona geçeceğim yakın zamanda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Flux olmayan kaleidi alın, fluxta abxy tuşları membran iken normal modelde mekanik tuş kullanılıyor. İkisi de aynı fiyat
Evet xbox lisanslı ürün kaleid, gizala sitesinde bulabilirsiniz. Aynı zamanda amazonda da satıyor olmaları lazjmXboxta çalışıyor mu?
Bir de hocam t4 kaleid olmayan modeli almanız lazım düz kaleid olanXboxta çalışıyor mu?