değil hocamKablosuz olması sizin için zorunlu mu
Tuşlarını hissiyatını vs sevmiyorum hocam aşırı dandik geliyor. Bari adaptive trigger koy o da yok. 360 fosilinin kopyasını çıkarmaya devam.Xbox kol kullanıyorum her zamanda tercihim Xbox koldan yana oldu sorun yaşamadım 4 5 ay önce aldığım kolun hala pili bitmedi %95 e anca düştü sürekli kullandığım bir kol olmasına rağmen geçmişte de üzmedi üzmüyor hala.
Param biraz cebimde kalsın derseniz gamesir kaleid güzel bir seçim olabilir. Benim şahsi olarak da en sevdiğim markadır kendisi. 1 buçuk sene kadar ben de g7 modelini kullandım şimdi bi arkadaş sayesinde cyclone 2 aldım yurtdışından ona geçeceğim yakın zamandadeğil hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tuşlarını hissiyatını vs sevmiyorum hocam aşırı dandik geliyor. Bari adaptive trigger koy o da yok. 360 fosilinin kopyasını çıkarmaya devam.
Xboxta çalışıyor mu?Param biraz cebimde kalsın derseniz gamesir kaleid güzel bir seçim olabilir. Benim şahsi olarak da en sevdiğim markadır kendisi. 1 buçuk sene kadar ben de g7 modelini kullandım şimdi bi arkadaş sayesinde cyclone 2 aldım yurtdışından ona geçeceğim yakın zamanda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Flux olmayan kaleidi alın, fluxta abxy tuşları membran iken normal modelde mekanik tuş kullanılıyor. İkisi de aynı fiyat
Evet xbox lisanslı ürün kaleid, gizala sitesinde bulabilirsiniz. Aynı zamanda amazonda da satıyor olmaları lazjmXboxta çalışıyor mu?
Bir de hocam t4 kaleid olmayan modeli almanız lazım düz kaleid olanXboxta çalışıyor mu?
ANTİ XBOX sezdim damarına bastılar sanırım ?Her hafta pile 100 150 lira harcarken ben
Batarya 2 günde bitmiyor merak etme, bir şarj ediyorum 2000mah bataryası 3 hafta dayanıyor. Çöp Microsoft türkiye garantisi yenilenmiş cihaz veya gönderdiğin cihazı tamir edip yolluyor. Apple boklayıp ölümüne android savunan tayfa sırf ordan burdan duydu diye xbox kolunu savunuyor
adam xbox kolundan gına geldi istemiyorum diye konu açıyor şakşakçı gelip bozulsada çok iyi bozuluyor yazıyor
Gizala garantide sorun çıkarmıyor. Bende 2c modeli vardı joystick milimetrik yamuk duruyor diye 3 ay sonra iade ettim. Üst modelini aldım.Pilli olması benim daha çok işime geliyor. 80hz 1000hz 3000hz muhabbetleri de pek umrumda değil bunları bu denli hissedecek kadar oyuncu değilim. Herkes kendine göre gamepad seçiyor değil mi? Ben ürün aldığımda çok önem verdiğim bir nokta da sorun çıktığında muhattap bulabilmek. Bahsi geçen gamepadin garanti muhabbetlerini bilmiyorum. Güvenilirse, sorun çözücülüğü iyiyse sorun yok.
Kablolu kullanım sorun değilse alınır. Ben de pc 3-mode olanını kullanıyorum.2 Orijinal xbox kontrolcümün drift yapması ve bumperların tıklanmaması sebebiyle yine kontrolcü almak zorundayım. Orijinal istemiyorum. 8bitdo nasıldır?
ya açıkcası bro anti xboxlık değil araştırdın mı aslında xbox kontrolcülerden daha iyi sağlam kollar olduğunu görürsün bende yıllardır xbox kontrolcüsü kullanıyorum halada devam ediyorum ama drift sorunu yaşadım bir kere parasıyla bile yaptıramadım servisine sadece elite kontrolcülerde yapıyorlarmış çünkü tamir yapmıyoruz direk birebir ürün değişiyoruz dediler yenisini almak zorunda kaldım ama bu da eninde sonunda olucak ondan bende bu sene ilk defa araştırmaya girdim flydigi markasının apex 4 ürününü buldum yakın zamanda iş arkadaşım çine gidecek onu aldırıcam TR'de connectgame satıyor ama vergilerden dolayı ülkemiz pahalı biliyorsun o yüzden nerede fırsat bulsan kar neyse uzun lafın kısası xbox kolu güzel ama aynı paraya daha güzel kollar var amacımız paranın değerini bilmek bro yoksa anti xboxlık ile alakalı olduğunu sanmıyorumANTİ XBOX sezdim damarına bastılar sanırım ?
yıllardan beridir aynı xbox kontrolcüsünü kullanıyorum bir kere drift sorunu yaşamadım 9. nesilde 8. nesil kullanırken ayaşadım ama 9. nesil çıktığından beri kullanıyorum ve herhangib ir problem yaşamadımya açıkcası bro anti xboxlık değil araştırdın mı aslında xbox kontrolcülerden daha iyi sağlam kollar olduğunu görürsün bende yıllardır xbox kontrolcüsü kullanıyorum halada devam ediyorum ama drift sorunu yaşadım bir kere parasıyla bile yaptıramadım servisine sadece elite kontrolcülerde yapıyorlarmış çünkü tamir yapmıyoruz direk birebir ürün değişiyoruz dediler yenisini almak zorunda kaldım ama bu da eninde sonunda olucak ondan bende bu sene ilk defa araştırmaya girdim flydigi markasının apex 4 ürününü buldum yakın zamanda iş arkadaşım çine gidecek onu aldırıcam TR'de connectgame satıyor ama vergilerden dolayı ülkemiz pahalı biliyorsun o yüzden nerede fırsat bulsan kar neyse uzun lafın kısası xbox kolu güzel ama aynı paraya daha güzel kollar var amacımız paranın değerini bilmek bro yoksa anti xboxlık ile alakalı olduğunu sanmıyorum
brom valla ben de 9. nesilden başladım xbox gamepad kullanmaya 2 yılı geçtikten sonra Lies of P oynarken driftlemeye başladı cihaz yani elektronik bu sonuçta sana daha iyisi gelmişken bana gelmemiş olabilir ama bu drift çözümünün donanımsal çözümleri varsa bunu aynı fiyata alabiliyorsan ona yönelmek daha doğrudur yoksa ben memnundum kontrolcümden hala driftli cihaz dolabımda duruyor bu arada bir ara satarım tamir ettirmek isteyene diye düşünüyorumyıllardan beridir aynı xbox kontrolcüsünü kullanıyorum bir kere drift sorunu yaşamadım 9. nesilde 8. nesil kullanırken ayaşadım ama 9. nesil çıktığından beri kullanıyorum ve herhangib ir problem yaşamadım