Jill Valentine
80+ Bronze
- Bütçe
- 3000
2 Orijinal xbox kontrolcümün drift yapması ve bumperların tıklanmaması sebebiyle yine kontrolcü almak zorundayım. Orijinal istemiyorum. 8bitdo nasıldır?
2 Orijinal xbox kontrolcümün drift yapması ve bumperların tıklanmaması sebebiyle yine kontrolcü almak zorundayım. Orijinal istemiyorum. 8bitdo nasıldır?
Kablo dert değil zaten hocam xbox saçmalığından kurtulmam yeterli.Pc için en iyi kol xbox kolu diyenler utanır mı sanmam
Bütçen var kablosuz bu daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon xboxta her türlü kablolu çalışıyormuş o attığını alabilirsin
Utanmıyorum hala diyorum. Amazon almanyadan aldığım orjinal xbox kolunun trigger'ları bozulmuştu 1 yılın ardından. Microsoft ile iletişime geçip garantiye yolladım. Sıfır ürün geldi. Bu tarz sorunlar oluyor diye tavsiye edenleri böyle yorumlamak, ürünün bütün kopyalarını böyle düşünmek oldukça saçma. Kaldı ki herhangi bir üründe garanti koşullarının ne olduğu da çok çok önemli.Pc için en iyi kol xbox kolu diyenler utanır mı sanmam
Utanmıyorum hala diyorum. Amazon almanyadan aldığım orjinal xbox kolunun trigger'ları bozulmuştu 1 yılın ardından. Microsoft ile iletişime geçip garantiye yolladım. Sıfır ürün geldi. Bu tarz sorunlar oluyor diye tavsiye edenleri böyle yorumlamak, ürünün bütün kopyalarını böyle düşünmek oldukça saçma. Kaldı ki herhangi bir üründe garanti koşullarının ne olduğu da çok çok önemli.
Pilli olması benim daha çok işime geliyor. 80hz 1000hz 3000hz muhabbetleri de pek umrumda değil bunları bu denli hissedecek kadar oyuncu değilim. Herkes kendine göre gamepad seçiyor değil mi? Ben ürün aldığımda çok önem verdiğim bir nokta da sorun çıktığında muhattap bulabilmek. Bahsi geçen gamepadin garanti muhabbetlerini bilmiyorum. Güvenilirse, sorun çözücülüğü iyiyse sorun yok.Veya bu saçmalıklar ve çöp pilli 80hz kumanda yerine krallar gibi hall effect şarjlı 1000hz kolumu kullanırım
Pilli olması benim daha çok işime geliyor. 80hz 1000hz 3000hz muhabbetleri de pek umrumda değil bunları bu denli hissedecek kadar oyuncu değilim. Herkes kendine göre gamepad seçiyor değil mi? Ben ürün aldığımda çok önem verdiğim bir nokta da sorun çıktığında muhattap bulabilmek. Bahsi geçen gamepadin garanti muhabbetlerini bilmiyorum. Güvenilirse, sorun çözücülüğü iyiyse sorun yok.
Xbox. Çakma değil hocam uyumlu kollar var. Sadece kendi kontrolcüsünü istemiyorum.Xbox icinmi bilgisayar içinmi alıyorsun? Xboxta cakma kollar calışmıyor diye biliyorum
İyice araştırın microsoft marka hariçi gamepad kullanılmıyor diye biliyorum benXbox. Çakma değil hocam uyumlu kollar var. Sadece kendi kontrolcüsünü istemiyorum.
İyice araştırın microsoft marka hariçi gamepad kullanılmıyor diye biliyorum ben
Kullanılan var hocam playstation için bile üreten markalar var. Asus razer vs. dahil.İyice araştırın microsoft marka hariçi gamepad kullanılmıyor diye biliyorum ben