Neler Yeni

Xbox için şarjlı pil önerisi?

Winguard

80+
Yeni xbox series x aldım ve kontrolcüsü için şarjlı pil almak istiyorum, ama hangi pili alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
ben bunu aldım ama piller pek zayıf geldi bana nedense normal lr6 pillerde titreşimler daha güçlü çalışıyor iki kere şarj ettim daha acaba zamanla değişir mi bir de bunun 1300 mah değilde 2500 mah olanını buldum aralarında pil ömründen başka fark olur mu acaba

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
ben bunu aldım ama piller pek zayıf geldi bana nedense normal lr6 pillerde titreşimler daha güçlü çalışıyor iki kere şarj ettim daha acaba zamanla değişir mi bir de bunun 1300 mah değilde 2500 mah olanını buldum aralarında pil ömründen başka fark olur mu acaba
Bana titreşimi zayıf gelmedi.. Bilmiyorum.

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Bana titreşimi zayıf gelmedi.. Bilmiyorum.
belki benim pillerde bir sorun vardır geçen çarşambadan beri bende piller titreşimler bildiğin zayıf ama normal lr6 pil takıyorum bildiğin kolumu sallıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
Xbox one/one s/one x için şarj edilebilir batarya çıkarmıştı microsoft geçen senelerde series x ve s içinde yeni model çıkartabilir o eski batarya tam uyumlu çalışıyor ama yeni modelide çıkar diye düşünüyorum, BizimPS diye bir kanal var xbox batarya videosunu arat göz at bi :)

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Xbox one/one s/one x için şarj edilebilir batarya çıkarmıştı microsoft geçen senelerde series x ve s içinde yeni model çıkartabilir o eski batarya tam uyumlu çalışıyor ama yeni modelide çıkar diye düşünüyorum, BizimPS diye bir kanal var xbox batarya videosunu arat göz at bi :)
zaten 9. nesil içinde çıkardı da 300 tl gibi bir fiyatı ona vermeye değmez diye düşünüyorum

Top Bottom