Yeni xbox series x aldım ve kontrolcüsü için şarjlı pil almak istiyorum, ama hangi pili alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Xbox One S kullanırken kontrolcüm için bu ürünü almıştım:Yeni xbox series x aldım ve kontrolcüsü için şarjlı pil almak istiyorum, ama hangi pili alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
ben bunu aldım ama piller pek zayıf geldi bana nedense normal lr6 pillerde titreşimler daha güçlü çalışıyor iki kere şarj ettim daha acaba zamanla değişir mi bir de bunun 1300 mah değilde 2500 mah olanını buldum aralarında pil ömründen başka fark olur mu acabaXbox One S kullanırken kontrolcüm için bu ürünü almıştım:
Bana titreşimi zayıf gelmedi.. Bilmiyorum.ben bunu aldım ama piller pek zayıf geldi bana nedense normal lr6 pillerde titreşimler daha güçlü çalışıyor iki kere şarj ettim daha acaba zamanla değişir mi bir de bunun 1300 mah değilde 2500 mah olanını buldum aralarında pil ömründen başka fark olur mu acaba
belki benim pillerde bir sorun vardır geçen çarşambadan beri bende piller titreşimler bildiğin zayıf ama normal lr6 pil takıyorum bildiğin kolumu sallıyorBana titreşimi zayıf gelmedi.. Bilmiyorum.
zaten 9. nesil içinde çıkardı da 300 tl gibi bir fiyatı ona vermeye değmez diye düşünüyorumXbox one/one s/one x için şarj edilebilir batarya çıkarmıştı microsoft geçen senelerde series x ve s içinde yeni model çıkartabilir o eski batarya tam uyumlu çalışıyor ama yeni modelide çıkar diye düşünüyorum, BizimPS diye bir kanal var xbox batarya videosunu arat göz at bi
Değebilir bence 300tl'yezaten 9. nesil içinde çıkardı da 300 TL gibi bir fiyatı ona vermeye değmez diye düşünüyorum