XBOX içinTaşınabilir Disk

Arkadaşlar selam!

XBOX Series S almayı düşünüyorum ve bildiğiniz üzere yeni nesiller çok fazla alan istiyor. Konsolun da 360 gb yeri var. Normal takılabilir ssdler çok pahalı.

Ben de şöyle bir şey buldum. Hem de ucuz:

https://www.hepsiburada.com/seagate...wKssobXrxItX00R19H_ZGi0F49zQ64lhoCJOsQAvD_BwE

Ne diyorsunuz ? Herhangi bir sıkıntı çıkar mı ?
herhangi bir ssd veya hdd ile oyun oynayamıyorsun. sadece depolama olarak kullanabiliyorsun. yalnızca kendi sattığı lisanslı ssd ile oyun oynayabiliyorsun. o da neredeyse konsolla aynı para. bu hddler one serisinde oyun oynamak için.

şu şekilde:
xbox-series-x-expansion-card-info.original.jpg

herhangi bir ssd veya hdd ile oyun oynayamıyorsun. sadece depolama olarak kullanabiliyorsun. yalnızca kendi sattığı lisanslı ssd ile oyun oynayabiliyorsun. o da neredeyse konsolla aynı para. bu hddler one serisinde oyun oynamak için.

şu şekilde:
Alıntıyı görüntüle
Hmm. Oyun oynayamıyorsam depolamak ne işime yarayacak ? Ne yapabilirim ? Dediğin gibi lisanslı ssd neredeyse konsol kadar.

Hmm. Oyun oynayamıyorsam depolamak ne işime yarayacak ? Ne yapabilirim ? Dediğin gibi lisanslı ssd neredeyse konsol kadar.
series s + depolama parası = series x parası. series x almak daha mantıklı oluyor bu durumda. ya da 3-4 oyun yüklü olacak, oyunlar bittikçe silip yenisini yükleyeceksin.

Arkadaşlar farklı bir forumdan gelen linkteki videoyu izledikten sonra geliyorum buraya. HDD ile oyun oynayamıyorum, sadece depolama işlevi görüyor ama oynamak istediğim oyunları oynayacağım zaman HDD den XBOX'ın kednisine aktarabilip oynayabiliyormuşum. Ve aktarım da çok uzun sürmüyor. Adam videoda 10 GB lık bir oyunu aktarıyor ve 2- 2,30 dakika civarı sürüyor. Mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de zaten buna bakıyordum :D

Geri