❌İndirim Bitti! Xbox Kırmızı Controller 2699₺!

OHA ASUS OHA MSI OHA XBOX HEMEN ALAYIM
(OZELİK 1000 FİYAT 10000)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi siz AMD kartta almıyorsunuzdur
Tamam kardeşim inandım sana hemen gidip Gamecyclonenike T999 Ultra Plus SUPER Tinanium Nova V3 Premium Trigger Hall Cart Curt Editions alıyorum (tuşu basmıyor)

Ya bırakın şu saçma sapan çançinçon kolları bir bitmediniz. Evde Xbox 9.nesil, dualsense ve machenike g1 pro var alırken vay efendim hall effect şöyle iyi böyle süper, vay efendim bilmem ne trigger var hepsi boş kol resmen çöp. Toplasan 3-4 saat kullanmadım L1 tuşu bozuldu tutukluk yapıyor bir basıyor bir basmıyor takılıyor bildiğin. 3 yıl önce aldığım Xbox 9.nesili ise belki 500 saat kullandım halen canavar gibi en ufak sorunu yok.

Son yıllarda abudik gubidik çinli bir ton marka çıktı ama %90 ı beş para etmez vasat ürünler satıyor o yüzden bilindik, kalitesi oturmuş markalardan şaşmayın.
Teknoloji biraz şans işi; sorun çıkarsa garantiye gönderirsin, çözülür. Senin yaşadığın kötü tecrübeye dayanarak başkalarının önerilerini karalamanın bir mantığı yok. Eğer sağlam bir argümanın varsa sunarsın, yoksa boş yere kendini yorma. Çevremde birçok insana bu ürünü aldırdım, hepsi sorunsuz kullanıyor. 2700 TL’ye bu performansı almak istiyorsan önerimi dikkate alırsın, yoksa birinci parti firmaların seni sömürmesine izin vermeye devam edebilirsin. Ben sadece bilinçli tüketici olmaya yönelik öneri yapıyorum; senin yaptığın gibi boş karalama değil. Madem bana inanmıyorsun, gir Reddit’e, YouTube’a, insanların incelemelerini ve yorumlarını oku, ondan sonra fikir yürüt derim.

Bi bitmediniz ya. Bir konu açılıyor bu varken alınmaz. Yok 2 ay önce bir perşembe gecesi zaten şu fiyata düşmüştü bu para verilmez. Gıda ile ilgili konu olur bunları yemeyin. Sizene kardeşim ? Siz böyle yaşıyorsunuz diye yada bunları seviyorsunuz diye size göre mi yaşayalım. Senin söylediğin ürün daha iyiyse sen onu al indirim konusu bu böyle bir ürün var ve indirime girmiş isteyen alır sizi ne ilgilendirir.

Bi bitmediniz ya. Bir konu açılıyor bu varken alınmaz. Yok 2 ay önce bir perşembe gecesi zaten şu fiyata düşmüştü bu para verilmez. Gıda ile ilgili konu olur bunları yemeyin. Sizene kardeşim ? Siz böyle yaşıyorsunuz diye yada bunları seviyorsunuz diye size göre mi yaşayalım. Senin söylediğin ürün daha iyiyse sen onu al indirim konusu bu böyle bir ürün var ve indirime girmiş isteyen alır sizi ne ilgilendirir.
SIrf bunun için bazen konu açmıyorum

Pilli daha iyi şarjlı pil al.Hem batarya ömrü cart curt yok hem de istediğin gibi özelleştirebiliyorsun.2600mahlik gp recyko pillerim var 1 hafta götürüyor beni

İsteyen istediğini alır buna kimsenin dediği bir şey yok ama burada bir şey alırken bilmeyen insanı konu hakkında bilgilendirmek bilinçlendirmek önemli tabi eğer paranın hakkını almak istiyorsan

Pilli olması çok itiyor beni ya. 1k civarı ne alınır sizce gamepad
TR içerisinde alıcaksanız min 600-700 TL daha biriktirmenizi öneririm yada globalden indirimleri takip etmenizi öneririm geçen 13 dolara gamesir nova lite satılıyordu

Bu forumun amacı zaten o. Elinizde 5k para varken rx580 yerine 6600 önerdiklerinde banane ben rx580 mi alacağım diyorsunuz?

Evde 6 tane gamepad var ama arada bir 9.nesile döndüğümde "bu başka abi ya" gibi bir efekt oluyor. Kolun eldeki tokluk hissi kullandığım diğer modellerde yok ve nedense hall effect yerine potentiometer stickler daha iyi hissettiriyor. Kolun en kötü tarafı stickler etrafında herhangi bir ring olmaması sebepli dönüşlerde tırtıklı yüzeyi rahatsızlık hissi veriyor. Ayrıca pilli olmasını ben avantajlı buluyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
İsteyen istediğini alır buna kimsenin dediği bir şey yok ama burada bir şey alırken bilmeyen insanı konu hakkında bilgilendirmek bilinçlendirmek önemli tabi eğer paranın hakkını almak istiyorsan

TR içerisinde alıcaksanız min 600-700 TL daha biriktirmenizi öneririm yada globalden indirimleri takip etmenizi öneririm geçen 13 dolara gamesir nova lite satılıyordu
1600tlye 0 ayarında 9. nesil xbox vardı. Kararsız kaldım. Sahibindende 1k civarına nova lite falan var bildiğim kadarıyla

Geri