❌İndirim Bitti! Xbox Kırmızı Controller 2699₺!

1600tlye 0 ayarında 9. nesil xbox vardı. Kararsız kaldım. Sahibindende 1k civarına nova lite falan var bildiğim kadarıyla
İkinci el sitelerine bakmadım açıkcası ben sıfır fiyatları üzerinden konuşuyorum bu bütçede ama önerim para çıkabilirseniz bigbig won aether olmazsa gamesir nova lite bakın derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wraithde de güzel gamepadler var gibi ne dersiniz?
var zaten hak veriyorum sana bu konu da

xbox bal gibi alınır kullandığım en konforlu malzeme kalitesi iyi gamepad kendisi eğer hardcore oyuncu değilseniz stick drift olma sorununu çok yaşamazsınız uzun yıllar götürür sizi ancak derseniz ki ben warzone oynuyorum 7000 saatim var asosyalim çimene dokunamıyorum ozaman hall effect tercih edin lütfen

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
7000 saatim var asosyalim çimene dokunamıyorum hall effect tercih edin lütfen
Burası itiraf desem değil ürün desteklemek için desem o da değil insan mesajı mı onu da bilemedim yani. Ağızımda su olsa püskürtürdüm.

Burası itiraf desem değil ürün desteklemek için desem o da değil insan mesajı mı onu da bilemedim yani. Ağızımda su olsa püskürtürdüm.
bu durumdaki kişiler hall effect kontrolcüleri alsın. elhamdülillah bizim böyle bir hastalığımız yok

Gamesir G7 Pro alın, farkı hissedin. Bu gibi kontrolcülere boşuna para dökmeyin.

fiyatı 4500 olarak gözüküyor fiyatı arttı mı ?

pc için alınır mı

PC için alınabilecek en iyi tercih zaten xbox 9. nesil controller'dır. Elinde hiç gamepad yoksa alınabilir. Varsa bazen 45-50 euro'nun tl karşılığına kadar düşebiliyor. Derken fiyat zaten artmış mesajı yazmış bulundum. :) Fena fiyat değildi bu arada. :)

konuya şöyle bir kullanıcı yorumu bırakyım xbox 9.nesil ile sadece forzada 450 saatim vardır ve kol bende 1.5 senedir mevcut 5-6 ay öncede temudan 1k civarlarına x15 kolunu herkes alıp övüyor diye sırf meraktan aldım aldığım gibi elimdeki iki kola da drift testi dedikleri olayı yaptığımda aynı değerleri veriyordu yanı sıfır kol ve 1-5 senelik kol aynı değerlerde idi
O zamanlarda xbox alınmaz bunu alın geçin diyenler vardı .
İkisinin malzeme kalitesi arasında dağlar fark var xbox 2 gömlek üstün bariz belli
xbox alıcam sürekli pille uğrasıcam diyenlerde sarjlı pil duymamış sanırım al iki cift sırayla kullan gitsin
unutmadan x15 forumda cok övüldüğü zamanlar tuşu basmadığı için konu açanlarda vardı bunuda hatırlatayım
xbox bozuk cıkmıcak diye bir olay yok demiyorum sadece fazla övülüyor çin malı ürünler oda sırf fiyatı diğerlerine kıyasla iyi diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,304
Üyeler
183,974
Son üye
_frozen
Geri