Neler Yeni

Xbox kolu bluetooth sorunu

Zapt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tunahan
Biraz eski bir pc ye bağlamak istediğim zaman bluetoothda bazen buluyor bazen bulmuyor çok uğraşıp olmadığında kabloyla bağlıyorum telefonda denedim direk oluyor nedeni nedir?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Biraz eski bir pc ye bağlamak istediğim zaman bluetoothda bazen buluyor bazen bulmuyor çok uğraşıp olmadığında kabloyla bağlıyorum telefonda denedim direk oluyor nedeni nedir?
Bilgisayarda interneti kablolu kullanıyorsanız bu tür bir hata almanız büyük ihtimalle Bluetooth device dan dolayıdır fakat wifi ile internete bağlanıyorsanız, öncelikle wi-fi kapatıp daha sonrasında Bluetooth'u aktif edip Xbox koluna bağlamaya çalışmanızı öneririm. Çünkü Bluetooth 2.4 bandını kullanırken wi-fi da aynı bandı kullandığı için orada bir trafik oluşuyor ve bilgisayar wi-fi için bandı zorladığından dolayı Bluetooth'u bazen göremiyor olabilir. Wifi var ise kapatıp tekrar dene. Daha sonrasında wi-fi tekrar aktif edebilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Zapt

Zapt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarda interneti kablolu kullanıyorsanız bu tür bir hata almanız büyük ihtimalle Bluetooth device dan dolayıdır fakat wifi ile internete bağlanıyorsanız, öncelikle wi-fi kapatıp daha sonrasında Bluetooth'u aktif edip Xbox koluna bağlamaya çalışmanızı öneririm. Çünkü Bluetooth 2.4 bandını kullanırken wi-fi da aynı bandı kullandığı için orada bir trafik oluşuyor ve bilgisayar wi-fi için bandı zorladığından dolayı Bluetooth'u bazen göremiyor olabilir. Wifi var ise kapatıp tekrar dene. Daha sonrasında wi-fi tekrar aktif edebilirsiniz.
Kablolu ama bluetooth device eski diye mi olmuyor?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Model nedir bir bakalım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sorun bundan kaynaklıda olmayabilir. Çünkü Bluetooth teknolojisi geriye dönük olarak çalışıyor. Mesela senin elindeki konsol 5.0 destekler ama senin elindeki device Bluetooth 4.0 a kadar destekler. Kol 4.0 olarak bağlanabilir. Bluetooth da destekleme olayı farkı yok. Ilk tanıtma da sorun yaşama olası ama daha sonrasında bu durumun çözülmüş olması gerekiyor. Her gördüğünde direkt olarak bağlanır normalde.

Top Bottom