Neler Yeni

Öneri Xbox kolu için öneri

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
şarj olabilir pil mi almalıyım yoksa kit mi almalıyım eski konulara falan da baktım linklerdeki ürünlerin ya stokları bitmiş ya da fiyatları acayip değişmiş biraz daha ekonomik bir kit veya şarj cihazıyla beraber pil önerebilicek varsa çok sevinirim

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rija ederim hayırlı ossun
hocam başlık açtım da kimse yazmadı sanırım bi sorum daha var ikinci kol olarak dualsense almak istiyorum da steamdeki oyunlarla uyumlu bir şekilde çalışıyor mu acaba internette arattım herkes bi şeyler yazmış bi bilginiz var mı acaba

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
hocam başlık açtım da kimse yazmadı sanırım bi sorum daha var ikinci kol olarak dualsense almak istiyorum da steamdeki oyunlarla uyumlu bir şekilde çalışıyor mu acaba internette arattım herkes bi şeyler yazmış bi bilginiz var mı acaba
bazılarında çalışıyor bazılarında olmuyor 3.parti yazılımı gerekiyor niye 2. kol dualsense alıcaksınızkı xbox alın yine

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazılarında çalışıyor bazılarında olmuyor 3.parti yazılımı gerekiyor niye 2. kol dualsense alıcaksınızkı xbox alın yine
pilli ya hocam can sıkıyo ya biraz bi de onu da denemek istiyorum

Bünyamina

80+ Platinum
8 tane optimum pil 126TL. Her 2 tanesi 1 aydan fazla gider. Kullanım durumuna göre aylar da gidebilir. Sarjlı almak sürekli tak doldur pilin gücü düşmesi felan hesap edince gereksiz oluyor xbox kolu için.
Devamlı gün aşırı ya da haftalık biten cihazlar çocukların oyuncakları için alınabilir yoksa mantık dışı fiyatına göre hesaplarsak.
Sen almışsın hayırlı olsun deneyimlerini yazarsın öğreniriz tabi istersen.

Son düzenleme:

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
8 tane optimum pil 126TL. Her 2 tanesi 1 aydan fazla gider. Kullanım durumuna göre aylar da gidebilir. Sarjlı almak sürekli tak doldur pilin gücü düşmesi felan hesap edince gereksiz oluyor xbox kolu için.
Devamlı gün aşırı ya da haftalık biten cihazlar çocukların oyuncakları için alınabilir yoksa mantık dışı fiyatına göre hesaplarsak.
Sen almışsın hayırlı olsun deneyimlerini yazarsın öğreniriz ne durumda diye tabi istersen.
hocam yazarım geldikten sonra da valla daha 2 hafta önce değiştirdim pilleri aşırı oyun oynamıyorum da ama şak diye bitti dün piller ondan dolayı böyle bir düşünce içine girdim ama umarım şarjlı piller kalitelidir de idare ederler güzelce

Bünyamina

80+ Platinum
hocam yazarım geldikten sonra da valla daha 2 hafta önce değiştirdim pilleri aşırı oyun oynamıyorum da ama şak diye bitti dün piller ondan dolayı böyle bir düşünce içine girdim ama umarım şarjlı piller kalitelidir de idare ederler güzelce
İçinde hazır gelen pillerse onlar evet çabuk bitti bendekilerde. Sonradan aldım aylar geçiyor bitmiyor. :D
Aldığın üründe 4 adet olması güzel bitince diğerini takıp döngüye sokarsın umarım uzun giden pillerdir.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

yenigeldim

80+ Silver
Sen almışsın hayırlı olsun deneyimlerini yazarsın öğreniriz tabi istersen.
Pil gitmiyor denedim. Sürekli pil almak zorunda kalıyorsun.En uygunu şarjlı pil almak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,124
Üyeler
167,257
Son üye
devrimgym01
Top Bottom