Neler Yeni

Xbox kolunu nasıl pcye bağlarım

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Beyler selam microsoft xbox wireless controller siyah 9. nesil alacağım pcye nasıl bağlayacağım? Elimde 2 ay önce alıp kullanmadığım tplink Bluetooth usbsi var bunu pcye takip kolu oylemi pcye bagliyorum yoksa onu takmama gerek yokmu.

Epiktetos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İshak Çakır
Dahili bluetooth varsa onunla yoksa harice bluetooth cihazıyla ,her ikisi de yoksa type c ile kablolu bağlanabilirsin .

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahili bluetooth varsa onunla yoksa harice bluetooth cihazıyla ,her ikisi de yoksa type c ile kablolu bağlanabilirsin .
Hocam pcnin kendi Bluetoothu yok bende o yüzden tplinkin o Bluetooth ürününü aldım type c kabloda mevcut ancak kablosuz oynamak istediğim zaman o Bluetooth usbsini pcye takıyorum öyle bağlıyorum kolu degilmi?

Emardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Emircan Doğankaya
Beyler selam microsoft xbox wireless controller siyah 9. nesil alacağım pcye nasıl bağlayacağım? Elimde 2 ay önce alıp kullanmadığım tplink Bluetooth usbsi var bunu pcye takip kolu oylemi pcye bagliyorum yoksa onu takmama gerek yokmu.
Type-c ile bağlayacaksın

Emardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Emircan Doğankaya

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bluetooth adaptör alıp kasaya takın olur büyük ihtimal.
ha tamam hocam bende onu soruyordum Bluetooth aldım 300 tl civarına onu kasaya takıyorum sonra kol baglanir diye düşünüyorum

yefri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
koray canpolat
usb bluetooth takıyorsun pc ye windowsun bluetooth ayarına girip ordan tanıtıyosun

Top Bottom