Neler Yeni

xbox konsol oyunları hakkında

jayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
semira zeynep ağlamaz
arkadaşlar merhaba kardeşlerimle xbox almayı planlıyoruz ama kafamızda bazı soru işaretleri var
1- xbox aldığımızda konsolda farklı hesaplar açabiliyor muyuz psde varmış mesela ama xboxda var mı kendine özel ve oyunda farklı şekilde oynuyorsun vs bu xboxda da var mı?
2- xboxda ultimate game pass aldık diyelim tüm oyunları oynayabileceğiz değil mi game passde geçerli olanları ekstra bir ücret ödemicez oyunlara dimi?
3- overwatch ve gta var mı pcden yazdım gta ow çıkmadı emin olmak istiyoruz
yardımcı olursanız sevinirim

neura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Yiğit Erdem
arkadaşlar merhaba kardeşlerimle xbox almayı planlıyoruz ama kafamızda bazı soru işaretleri var
1- xbox aldığımızda konsolda farklı hesaplar açabiliyor muyuz psde varmış mesela ama xboxda var mı kendine özel ve oyunda farklı şekilde oynuyorsun vs bu xboxda da var mı?
2- xboxda ultimate game pass aldık diyelim tüm oyunları oynayabileceğiz değil mi game passde geçerli olanları ekstra bir ücret ödemicez oyunlara dimi?
3- overwatch ve gta var mı pcden yazdım gta ow çıkmadı emin olmak istiyoruz
yardımcı olursanız sevinirim
1- evet açabiliyorsun ve ilerlemeler farklı oluyor
2-ultimate alırsanız ekstra ücret ödemeden game pass ultimate kütüphanesindeki oyunları oynayabilirsiniz
3-overwatch oynamadığım için bilmiyorum bakarım ona gta var hatta backwards compatibility ile gta 4 de oynayabiliyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

One s sahibiyim başka soru varsa alabilirim

Hangi modeli almayı düşünüyorsunuz series s mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: jayy

jayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
semira zeynep ağlamaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- evet açabiliyorsun ve ilerlemeler farklı oluyor
2-ultimate alırsanız ekstra ücret ödemeden game pass ultimate kütüphanesindeki oyunları oynayabilirsiniz
3-overwatch oynamadığım için bilmiyorum bakarım ona gta var hatta backwards compatibility ile gta 4 de oynayabiliyorsunuz

One s sahibiyim başka soru varsa alabilirim

Hangi modeli almayı düşünüyorsunuz series s mi?
çok teşekkür ederimm bugün baktık bizde s serisiydi 3ay battle pass hediyeli olan. ben bide şey duydum 512gb ama sadece 300unu falan sen kullanabiliyomuşsun doğru mu? 1tb alamayız zaten taksitle alcaz faiz biniyo falan :(((

neura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Yiğit Erdem
çok teşekkür ederimm bugün baktık bizde s serisiydi 3ay battle pass hediyeli olan. ben bide şey duydum 512gb ama sadece 300unu falan sen kullanabiliyomuşsun doğru mu? 1tb alamayız zaten taksitle alcaz faiz biniyo falan :(((
Evet bir kısmını sistem alıyor 364 gb falan kalıyordu sanırım ama ssd alıp kullanabiliyorsunuz diye biliyorum ss ile

Top Bottom