E Em1rhan 80+ Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 13 Reaksiyon skoru 2 1 Mart 2025 #1 Xbox Kontrolücümü bluetooth ile bilgisayarıma bağlıyorum forza gibi oyunlarda tuşları geç algılıyor sağ yapıyorum geç sağ yapıyor vb
Xbox Kontrolücümü bluetooth ile bilgisayarıma bağlıyorum forza gibi oyunlarda tuşları geç algılıyor sağ yapıyorum geç sağ yapıyor vb
C crazyboyy1 80+ Bronze Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 637 Reaksiyon skoru 346 1 Mart 2025 #2 pil bitiyordur, pili değiş, bendede pil biterken fh de geç algılıyordu
Alioskii 80+ Bronze Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1,420 Reaksiyon skoru 533 1 Mart 2025 #3 Em1rhan yazmış: Xbox Kontrolücümü bluetooth ile bilgisayarıma bağlıyorum forza gibi oyunlarda tuşları geç algılıyor sağ yapıyorum geç sağ yapıyor vb Devamı için tıklayın... Oyunda bluetooth rezilliktir. Usb alıcı varsa onunla kullan.
Em1rhan yazmış: Xbox Kontrolücümü bluetooth ile bilgisayarıma bağlıyorum forza gibi oyunlarda tuşları geç algılıyor sağ yapıyorum geç sağ yapıyor vb Devamı için tıklayın... Oyunda bluetooth rezilliktir. Usb alıcı varsa onunla kullan.