E Em1rhan 80+ Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Emirhan Sevil Dün, 22:34 #1 Xbox Kontrolücümü bluetooth ile bilgisayarıma bağlıyorum forza gibi oyunlarda tuşları geç algılıyor sağ yapıyorum geç sağ yapıyor vb
Xbox Kontrolücümü bluetooth ile bilgisayarıma bağlıyorum forza gibi oyunlarda tuşları geç algılıyor sağ yapıyorum geç sağ yapıyor vb
C crazyboyy1 80+ Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 473 Dahası Reaksiyon skoru 232 İsim crazy Dün, 22:44 #2 pil bitiyordur, pili değiş, bendede pil biterken fh de geç algılıyordu
Alioskii 80+ Bronze Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 846 Dahası Reaksiyon skoru 287 İsim Ali Gezen Dün, 22:46 #3 Em1rhan yazmış: Xbox Kontrolücümü bluetooth ile bilgisayarıma bağlıyorum forza gibi oyunlarda tuşları geç algılıyor sağ yapıyorum geç sağ yapıyor vb Devamı için tıklayın... Oyunda bluetooth rezilliktir. Usb alıcı varsa onunla kullan.
Em1rhan yazmış: Xbox Kontrolücümü bluetooth ile bilgisayarıma bağlıyorum forza gibi oyunlarda tuşları geç algılıyor sağ yapıyorum geç sağ yapıyor vb Devamı için tıklayın... Oyunda bluetooth rezilliktir. Usb alıcı varsa onunla kullan.