Neler Yeni

Xbox One almak mantıklı mı?

Akiran

80+ Silver
Eski laptopumu Xbox One ile takas etmeyi düşünüyorum, Xbox One alınır mı? Oyun fiyatları Xbox Series ile aynı mı?

HoYeon Jung

80+ Gold
Xbox One diye bir konsol olduğunu bilmiyorum. Xbox One X/S var diye biliyorum. Laptopunuz nedir? Biraz açıklarsanız iyi olur. Xboxlar da GamePass sistemi var, 30TL ile 100'lerce oyun bedava oluyor ancak her ay ödemen gerek.
Arkadaşlar Xbox One olduğunu öğrendim sağolun :))

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Eski laptopumu Xbox One ile takas etmeyi düşünüyorum, Xbox One alınır mı? Oyun fiyatları Xbox Series ile aynı mı?
xbox one temizse ve laptop işlevsizse alınır. çok güçlü bir cihaz değil. oyun fiyatları series ile hemen hemen aynı ama gamepass olduğu için çok da dert etmene gerek kalmaz.

Nachi

80+ Platinum
Bir kaç yıla desteği kesilir bence ama alınır. Çünkü one s one x çoğu yeni oyun artık optimize edilmiyor. Sadece one için yapılıyor o yüzden one s ve xde de aynı performansta oynuyorsun.

Akiran

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xbox one temizse ve laptop işlevsizse alınır. çok güçlü bir cihaz değil. oyun fiyatları series ile hemen hemen aynı ama gamepass olduğu için çok da dert etmene gerek kalmaz.
Laptopu sattıktan sonra bütçeyi arttırarak PS4 almak daha mantıklı değil mi?

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Series s al fırsat urunlerde 6aylik game pass falanda veriyorlar oyun almadan kullanabileceğin güzel bir cihaz boş yere eski nesile para harcama

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Laptopu sattıktan sonra bütçeyi arttırarak PS4 almak daha mantıklı değil mi?
ps4te gamepass gibi bir seçeneğin yok. oyunlar indirimde güzel fiyatlara düşüyor ama yine fiyatları araştırmadan onu da alma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
Series s al fırsat urunlerde 6aylik game pass falanda veriyorlar oyun almadan kullanabileceğin güzel bir cihaz boş yere eski nesile para harcama
önerdiğin şey neredeyse 2 kat daha fazla.

laptopun one fiyatına denk varsayarsak üstüne 200-300 ekleyip one s alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,565
Üyeler
164,521
Son üye
JonathanW1ck
Top Bottom