?Xbox One diye bir konsol olduğunu bilmiyorum. Xbox One X/S var diye biliyorum. Laptopunuz nedir? Biraz açıklarsanız iyi olur. Xboxlar da GamePass sistemi var, 30TL ile 100'lerce oyun bedava oluyor ancak her ay ödemen gerek.
Pardon hocam, dediğim gibi bilmiyordum.
xbox one temizse ve laptop işlevsizse alınır. çok güçlü bir cihaz değil. oyun fiyatları series ile hemen hemen aynı ama gamepass olduğu için çok da dert etmene gerek kalmaz.Eski laptopumu Xbox One ile takas etmeyi düşünüyorum, Xbox One alınır mı? Oyun fiyatları Xbox Series ile aynı mı?
Laptopu sattıktan sonra bütçeyi arttırarak PS4 almak daha mantıklı değil mi?xbox one temizse ve laptop işlevsizse alınır. çok güçlü bir cihaz değil. oyun fiyatları series ile hemen hemen aynı ama gamepass olduğu için çok da dert etmene gerek kalmaz.
Series s al fırsat urunlerde 6aylik game pass falanda veriyorlar oyun almadan kullanabileceğin güzel bir cihaz boş yere eski nesile para harcamaEski laptopumu Xbox One ile takas etmeyi düşünüyorum, Xbox One alınır mı? Oyun fiyatları Xbox Series ile aynı mı?
ps4te gamepass gibi bir seçeneğin yok. oyunlar indirimde güzel fiyatlara düşüyor ama yine fiyatları araştırmadan onu da alma.Laptopu sattıktan sonra bütçeyi arttırarak PS4 almak daha mantıklı değil mi?
Series S alabilirsin ps4 yerine biraz daha biriktirip.Laptopu sattıktan sonra bütçeyi arttırarak PS4 almak daha mantıklı değil mi?
önerdiğin şey neredeyse 2 kat daha fazla.Series s al fırsat urunlerde 6aylik game pass falanda veriyorlar oyun almadan kullanabileceğin güzel bir cihaz boş yere eski nesile para harcama