Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak ps5 kumandası var neden aldım bilmiyorum xbox one s in kumandası gibi kullanabilirmiyim
kullanamazsın diye biliyorumEk olarak ps5 kumandası var neden aldım bilmiyorum xbox one s in kumandası gibi kullanabilirmiyim
Bilmemps 5 kumandası niye aldın oğlum ? İade et onu çalışmaz bunda. Ama xbox one s güzeldir gamepass hoştur güzel yani.
İtalyadan aldık bilmiyom bakmadımNe kadara aldın? Ps5 kumandasını kullanamazsın diye biliyorum.
Öyle bi şey yok ki italyadan baktık ps5 nintendo switch kolu zor buldukKeşke series s alsaydın
keşke ps5 kumandası almasaydınAlıntıyı görüntülexbox one s aldım konsolun kendisi bu pişman olurmuyum önceden ps4 kullanmıştım daha iyi bir deneyim alırmıyım?
Ek olarak ps5 kumandası var neden aldım bilmiyorum xbox one s in kumandası gibi kullanabilirmiyim
Ps4 daha güçlü sanırımve asıl soru ps4 mü xbox one s mi
Öyle bi şey yok ki italyadan baktık ps5 nintendo switch kolu zor bulduk
Ps4 exclusibvleri olduğu için daha iyi olurdu ama Buda iyiAlıntıyı görüntülexbox one s aldım konsolun kendisi bu pişman olurmuyum önceden ps4 kullanmıştım daha iyi bir deneyim alırmıyım?
Alıntıyı görüntülexbox one s aldım konsolun kendisi bu pişman olurmuyum önceden ps4 kullanmıştım daha iyi bir deneyim alırmıyım?