Xbox one s aldımpişman olurmuyum?

Nasus

80+
Reaksiyon skoru
99
1623322650805.png
xbox one s aldım konsolun kendisi bu pişman olurmuyum önceden ps4 kullanmıştım daha iyi bir deneyim alırmıyım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak ps5 kumandası var neden aldım bilmiyorum xbox one s in kumandası gibi kullanabilirmiyim :D

pişman olacağını çok sanmam. Game Pass kütüphanesi seni baya götürür. Ama PS4'teki gibi Exclusive oyunlar çok fazla yok

Ek olarak ps5 kumandası var neden aldım bilmiyorum xbox one s in kumandası gibi kullanabilirmiyim
kullanamazsın diye biliyorum

Keşke series s alsaydın

Alıntıyı görüntülexbox one s aldım konsolun kendisi bu pişman olurmuyum önceden ps4 kullanmıştım daha iyi bir deneyim alırmıyım?

Ek olarak ps5 kumandası var neden aldım bilmiyorum xbox one s in kumandası gibi kullanabilirmiyim :D
keşke ps5 kumandası almasaydın

Alıntıyı görüntülexbox one s aldım konsolun kendisi bu pişman olurmuyum önceden ps4 kullanmıştım daha iyi bir deneyim alırmıyım?

Ps4 exclusibvleri olduğu için daha iyi olurdu ama Buda iyi

Eger sıfır olarak aldıysan bi tık kazıklanmıssın trendyolda 3800tl ye satılıyor suanda xbox series s alınıyor aynı fiyata ama 2.el aldıysan sıkıntı yok
Pişman olmassın iyi konsoldur
ps kolunu çalıstıramassın büyük ihtimalle

Geri