Neler Yeni

Xbox one s Vs PlayStation 4

Ps4 vs Xbox one s

• Xbox

Oylar: 5 27.8%
  • PlayStation

Oylar: 13 72.2%

• Oy kullanan toplam üye
    18

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
güçlü bir pcniz yoksa, xbox one s alabilirsiniz gamepass çeker ekmeğinize bakarsınız yok benim param var diyorsanız ps 4 alabilirsiniz ps nin üyelik sistemi gelse bile içerik 1 ayda biter.
nE? PS+ kütüphanesinde RDR2 bile var şuan. Neredeyse tüm PS özel oyunları var, birsürü güncel güzel oyun var. Gamepass kütüphanesinden daha kapsamlı şuanki haliyle…

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Şöyle bir durumda var Xbox kütüphanesindeki oyunlarda Türkçe dil seçeneği olan oyun sayısı yok denecek kadar az ki oyun kalitesi bakımından çok da iyi durumda değil, lakin playstation kütüphanesindeki oyunlar hem kaliteli oyunlar sunuyor hem de çoğu oyunda dilimizin desteği mevcut. Eğer yabancı dilinizde yoksa kesinlikle PS alınmalıdır.

SadeceSeyf

80+ Gold
Şöyle bir durumda var Xbox kütüphanesindeki oyunlarda Türkçe dil seçeneği olan oyun sayısı yok denecek kadar az ki oyun kalitesi bakımından çok da iyi durumda değil, lakin playstation kütüphanesindeki oyunlar hem kaliteli oyunlar sunuyor hem de çoğu oyunda dilimizin desteği mevcut. Eğer yabancı dilinizde yoksa kesinlikle PS alınmalıdır.
+

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Gamepass oyunları daha cazip geldiği için bu konuyu açtım sizin de fikirlerinizi öğrenmek istedim
Öncelikle şunu diyim PS4 teknik olarak gözle görülür biçimde daha iyi bir konsol. Arada baya bir performans farkı var bu da oyun kalitesine yansıyor. PS4 neredeyse her oyunu daha iyi çözünürlüklerde ve daha stabil oynatıyor.

Gamepass vs PS+ Delux dersek de PS+ Delux çok daha iyi şuan.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Sizce hangisini almak daha mantıklı
Ps4 almak daha mantıklı özel oyunları çok güzel ve PS+ kütüphanesi ile bu özel oyunları ve indie yapımlarıda oynarsın uygun bir fiyata.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Görkem çetinkaya
Bence xbox tarafinda one s yerine series s mantıklı olur

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
gamepass i katlar mı peki :D asD:A
@Arteus.rd Komik olan ne? Gamepass oyunlarının kalitesine bakın, PS plus dakilere bakın. 1 ayda bitermiş. Gamepass de elle tutulur oyunları gösterin. Burda fanboyluk yapıp güleceğinize ortaya bir şey koyun. Peki demeyi ben de bilirim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
PS4 almaya karar verdim yardımcı olanlara teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Batuhan Aslan
@Arteus.rd Komik olan ne? Gamepass oyunlarının kalitesine bakın, PS plus dakilere bakın. 1 ayda bitermiş. Gamepass de elle tutulur oyunları gösterin. Bursa fanboyluk yapıp güleceğinize ortaya bir şey koyun. Peki demeyi ben de bilirim.
kalitesi kişiden kişiye göre zevke göre değişir ps oyunlarının fiyatlarına hiç baktın mı ? yakında ubisoft ve activision oyunlarıda game pass e eklenince göreceğim :) pscileri
Mesaj otomatik birleştirildi:

PS4 almaya karar verdim yardımcı olanlara teşekkür ederim
hayırlı uğurlu olsun hocam olmadı şöyle taktikte yapabilirsin içerik biterse satar diğer konsolu alırsın vs.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
kalitesi kişiden kişiye göre zevke göre değişir ps oyunlarının fiyatlarına hiç baktın mı ? yakında ubisoft ve activision oyunlarıda game pass e eklenince göreceğim :) pscileri

hayırlı uğurlu olsun hocam olmadı şöyle taktikte yapabilirsin içerik biterse satar diğer konsolu alırsın vs.
Ubisoft un oyunları zaten PS plus içerisinde mevcut ve sürekli olarak da yenilenecekler. PS oyunlarının fiyatlarını şuan katman bir anlam ifade etmiyor. Üyelik sistemi ile cihazı yeni almış birisinin oynayabileceği birsürü kaliteli oyun var. Yeni çıkan oyunlardan bahsediyorsan onlar zaten her platformda pahalı oluyorlar. Ha bazı oyunlar ilk günden gamepass e ekleniyor ona bir şey diyemem. Ama bence PS plus oyunları daha kaliteli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Batuhan Aslan
Ubisoft un oyunları zaten PS plus içerisinde mevcut ve sürekli olarak da yenilenecekler. PS oyunlarının fiyatlarını şuan katman bir anlam ifade etmiyor. Üyelik sistemi ile cihazı yeni almış birisinin oynayabileceği birsürü kaliteli oyun var. Yeni çıkan oyunlardan bahsediyorsan onlar zaten her platformda pahalı oluyorlar. Ha bazı oyunlar ilk günden gamepass e ekleniyor ona bir şey diyemem. Ama bence PS plus oyunları daha kaliteli.
hocam haklısın insan god of warı arıyor yalan yok şimdi ama ne biliyim xbox one s in oyuncu dostu olması daha dikkatimizi çekiyor yıllardır game pass var ama ps bunu yeni getiriyor

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Haberin olsun diye diyorum Ubisoft oyunlarının bir kısmı PS+ da var şuan, AC Valhalla dahil 😀

Top Bottom