Neler Yeni

Playstation mı xbox mı?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,812
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
kasada 40 bine hiç bir şey çıkmaz
komik çarsın 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

o da bir seçenek arkadaş sadece konsol demiş ama
öyle öylede fikrimi belirttim kral, belki kendisine daha mantıklı gelir. İstediği her oyunu oynamak istiyor anladığım kadarıyla ama birisini alsa bazılarını oynayamacak diğerini alsa yine aynı şekilde fakat pc alsa hepsini oynar o yüzden öyle bi fikir veriyim dedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MERAKLI
komik çarsın 😂

öyle öylede fikrimi belirttim kral, belki kendisine daha mantıklı gelir. İstediği her oyunu oynamak istiyor anladığım kadarıyla ama birisini alsa bazılarını oynayamacak diğerini alsa yine aynı şekilde fakat pc alsa hepsini oynar o yüzden öyle bi fikir veriyim dedim
Hepsini istesem pc kurarım haklısın ama setup ile şuan uğraşmak istemiyorum. Ps veya xbox kesin karar verip satin alacağım. Monitör sorun değil her halükarda alacağım

asko56

80+ Silver
komik çarsın 😂

ne çıkacak dostum ne saçmalıyorsun onuda anlamadım 40k ya ddr5 her parçası iyi kalite hava sogutu dahil nvdia ne çıkar

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yusufcan Koçkaya
Hepsini istesem pc kurarım haklısın ama setup ile şuan uğraşmak istemiyorum. Ps veya xbox kesin karar verip satin alacağım. Monitör sorun değil her halükarda alacağım
yurtdışına çıkacağınızı belirtmişsiniz , çıkarken monitörü ne yapmayı düşünüyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MERAKLI
Satıcam. Onu tek satmak zor olmaz diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,452
Üyeler