Playstation mı xbox mı?

hocam artık her iki platformda da oyun havuzu dediğimiz konsept var xbox da gamepass playstation da PSplus var "god, tlou, spider man," bu oyunları xbox da oynayamazsınız forzayıda playstation da oynayamazsınız o yüzden birinden feragat etmeniz gerekiyor
PC alıp hepsinide oynayabilmek

God veya hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum birde forza hastasıyım (oynamak hayalimdi). Hangisini almak daha mantıklı?
Xbox alsam series x veya prime almayı düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir?
Playbox

Senelik 5k abonelik olsa 30k da ps5 slim olsa daha ucuz bence ayrıca 5-6 yıl sonra mesleğim gereği temelli yurt dışına çıkmam gerekecek. Pc setup yanımda götürmem. Ps şuanlik bana yeteceğini düşünüyorum. Önerileriniz için teşekkürler.

God veya hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum birde forza hastasıyım (oynamak hayalimdi). Hangisini almak daha mantıklı?
Xbox alsam series x veya prime almayı düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir?
bütçen var ise maddi yönden elin rahat ise ps5 pro al geç istersen yurtdışı bul al istersen mediamarkt gibi yerlerden al, Ki ben öyle yaptım ps5 slim alırken gittim kendim Vatan'dan aldım. Playstation her zaman daha iyidir oyun bakımından oynanış bakımından çünkü xboxta genelde pc'de olan oyunlar var. Playstation ise kendi oyunlarını çıkarıyor ve gerçekten oynaması keyifli çok güzel oyunlar oluyor bunlar. Bütçe olarakta yıllık üyelikler(ea ve ps+) 5k yı geçmez. İndirimden de oyun yakalarsın sürekli indirime giriyor birşeyler %30, %40 falan indirim oluyor büyük oyunlarda senin için daha iyi olur.

bütçen var ise maddi yönden elin rahat ise ps5 pro al geç istersen yurtdışı bul al istersen mediamarkt gibi yerlerden al, Ki ben öyle yaptım ps5 slim alırken gittim kendim Vatan'dan aldım. Playstation her zaman daha iyidir oyun bakımından oynanış bakımından çünkü xboxta genelde pc'de olan oyunlar var. Playstation ise kendi oyunlarını çıkarıyor ve gerçekten oynaması keyifli çok güzel oyunlar oluyor bunlar. Bütçe olarakta yıllık üyelikler(ea ve ps+) 5k yı geçmez. İndirimden de oyun yakalarsın sürekli indirime giriyor birşeyler %30, %40 falan indirim oluyor büyük oyunlarda senin için daha iyi olur.
Üyelik yerine yazdığınız ea ve ps+ tam olarak nedir

Peki kaç k bütçe ayırmam lazım iyi bir şekilde oynamak için
laptoplarda 80-100 ü gözden çıkarman lazım,
masaüstü ise sadece kasa 40 civarına ortalama bi sistem alsanda yeter ama ömürlük bi ürünün olur uzun süre istediğin her oyunu oynarsın

laptoplarda 80-100 ü gözden çıkarman lazım,
masaüstü ise sadece kasa 40 civarına ortalama bi sistem alsanda yeter ama ömürlük bi ürünün olur uzun süre istediğin her oyunu oynarsın
40 bine ne alacak adamın büyük ihtimal monitör klavye fare kulaklık hiç pc si yok ona göre yorum yapılmalı 80 bin tl nin altına ne laptop ne kasa çıkar

40 bine ne alacak adamın büyük ihtimal monitör klavye fare kulaklık hiç pc si yok ona göre yorum yapılmalı 80 bin tl nin altına ne laptop ne kasa çıkar
agam okuman yazman yok galiba, sadece kasa 40 bin yazmışım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,743
Üyeler
183,629
Son üye
T-650
Geri