asko56
80+ Silver
2750 tl senelik psn plus deluxe + ea aboneligi almanız lazım 1500 tl toplam 4250 tl senelikNe kadar abonelikler örnek verebilir misiniz?
2750 tl senelik psn plus deluxe + ea aboneligi almanız lazım 1500 tl toplam 4250 tl senelikNe kadar abonelikler örnek verebilir misiniz?
PC alıp hepsinide oynayabilmekhocam artık her iki platformda da oyun havuzu dediğimiz konsept var xbox da gamepass playstation da PSplus var "god, tlou, spider man," bu oyunları xbox da oynayamazsınız forzayıda playstation da oynayamazsınız o yüzden birinden feragat etmeniz gerekiyor
PlayboxGod veya hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum birde forza hastasıyım (oynamak hayalimdi). Hangisini almak daha mantıklı?
Xbox alsam series x veya prime almayı düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir?
Peki kaç k bütçe ayırmam lazım iyi bir şekilde oynamak içinPC alıp hepsinide oynayabilmek
80 ve üzeri şuan içinPeki kaç k bütçe ayırmam lazım iyi bir şekilde oynamak için
bütçen var ise maddi yönden elin rahat ise ps5 pro al geç istersen yurtdışı bul al istersen mediamarkt gibi yerlerden al, Ki ben öyle yaptım ps5 slim alırken gittim kendim Vatan'dan aldım. Playstation her zaman daha iyidir oyun bakımından oynanış bakımından çünkü xboxta genelde pc'de olan oyunlar var. Playstation ise kendi oyunlarını çıkarıyor ve gerçekten oynaması keyifli çok güzel oyunlar oluyor bunlar. Bütçe olarakta yıllık üyelikler(ea ve ps+) 5k yı geçmez. İndirimden de oyun yakalarsın sürekli indirime giriyor birşeyler %30, %40 falan indirim oluyor büyük oyunlarda senin için daha iyi olur.God veya hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum birde forza hastasıyım (oynamak hayalimdi). Hangisini almak daha mantıklı?
Xbox alsam series x veya prime almayı düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir?
Üyelik yerine yazdığınız ea ve ps+ tam olarak nedirbütçen var ise maddi yönden elin rahat ise ps5 pro al geç istersen yurtdışı bul al istersen mediamarkt gibi yerlerden al, Ki ben öyle yaptım ps5 slim alırken gittim kendim Vatan'dan aldım. Playstation her zaman daha iyidir oyun bakımından oynanış bakımından çünkü xboxta genelde pc'de olan oyunlar var. Playstation ise kendi oyunlarını çıkarıyor ve gerçekten oynaması keyifli çok güzel oyunlar oluyor bunlar. Bütçe olarakta yıllık üyelikler(ea ve ps+) 5k yı geçmez. İndirimden de oyun yakalarsın sürekli indirime giriyor birşeyler %30, %40 falan indirim oluyor büyük oyunlarda senin için daha iyi olur.
laptoplarda 80-100 ü gözden çıkarman lazım,Peki kaç k bütçe ayırmam lazım iyi bir şekilde oynamak için
40 bine ne alacak adamın büyük ihtimal monitör klavye fare kulaklık hiç pc si yok ona göre yorum yapılmalı 80 bin tl nin altına ne laptop ne kasa çıkarlaptoplarda 80-100 ü gözden çıkarman lazım,
masaüstü ise sadece kasa 40 civarına ortalama bi sistem alsanda yeter ama ömürlük bi ürünün olur uzun süre istediğin her oyunu oynarsın
agam okuman yazman yok galiba, sadece kasa 40 bin yazmışım40 bine ne alacak adamın büyük ihtimal monitör klavye fare kulaklık hiç pc si yok ona göre yorum yapılmalı 80 bin tl nin altına ne laptop ne kasa çıkar
o da bir seçenek arkadaş sadece konsol demiş amaPC alıp hepsinide oynayabilmek
kasada 40 bine hiç bir şey çıkmazagam okuman yazman yok galiba, sadece kasa 40 bin yazmışım