Xbox One Wireless Controller nasıldır?

Reaksiyon skoru
11
Arkdaşlar merhaba, Fifa ve bilimum hikaye oyunları için bilgisayara gamepad almayı düşünüyorum bu ürünü tavsiye eder misiniz kullananlar varsa yazabilir mi ?
Bir de bu ürünü bilgisayarda kullanmak için bluetooth adaptör usb olması gerekiyor sanırım. Bende kablosuz mouse için bluetooth adaptör var usb şeklinde bu adaptör kolu da çalıştırır mı ?
Şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar.

Arkdaşlar merhaba, Fifa ve bilimum hikaye oyunları için bilgisayara gamepad almayı düşünüyorum bu ürünü tavsiye eder misiniz kullananlar varsa yazabilir mi ?
Bir de bu ürünü bilgisayarda kullanmak için bluetooth adaptör usb olması gerekiyor sanırım. Bende kablosuz mouse için bluetooth adaptör var usb şeklinde bu adaptör kolu da çalıştırır mı ?
Ben memnunum, adaptör mouse un yanında mı geldi?

Ben memnunum, adaptör mouse un yanında mı geldi?
Ya aslında mouse eskiden beridir var kullanmıyorum bile elimde var diye onu kullansam çalışır mı acaba diye düşünüyorum bi bilginiz var mı onu bilgisayara takınca bluetooth taraması yaptığımda babamın telefonunu görüyor (android) telefonu görüyorsa onu da görür heralde diye düşünüyorumama yine de size bir sorayım dedim

piyasadaki en iyi controller desek yalan olmaz

dediğim gibi elimde bir kablosuz mouse var onun usb adaptörü var elimde o adaptör gamepad'i çalıştırır mı ?
hayır o adaptörün yazılımı o fare için
kanka usb ile bağlanıyor diye biliyorum

Geri