Çözüldü✓ Xbox Series 9. Nesil Gamepad mi almalıyım yoksa 8. Nesil mi?

Arkadaş “Cyclone 2 alın” deyince ben de düşündüm. Çünkü sadece bir kol bağlamak için iki ayrı program kurmak, oyuna girmeden önce üç dakika uğraşmak gibi şeylerle vakit kaybetmek istemiyorum. Fifa gibi oyunlarda çoğu gamepad zaten çalışıyor ama ben aynı zamanda hikayeli oyunlarda — ne bileyim Witcher, Cyberpunk 2077 gibi — sorunsuz çalışacak, hatta Rainbow Six gibi oyunlarda bile kullanabileceğim bir gamepad arıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben PlayStation kollarının herhangi birinin PC’de stabil çalışabildiğine inanmıyorum, artık inanmak da istemiyorum. Çünkü PS sahibiyken bile kollarımı PC’ye bağlayıp oynayamıyordum ve çoğu oyunda garip bir his veriyordu. Yani artık düzeltseler bile almaktan çekinir oldum. Konsol olarak iyi ama platformlar arası kullanımını hiç beğenmiyorum.

Aslında 2k maks. bütçe olarak koydum, çünkü şuan işten çıkmış durumdayım ve bir işe girene kadar yüksek bütçe bir ürün almaktan çekiniyorum.
Eminim @katipke hocam çok daha iyi biliyordur ama ben yine bildiğim kadarını söyleyeyim. Şu anda Gamesir Cyclone 2 modelini kullanmaktayım tecrübeme göre yazacağım. Kolu kullanmak için uygulamayı indirmeseniz bile olur sadece test etmek tuşları ayarlamak için isterseniz indirirsiniz. Oyun ortasında klavyeden kola geçtim. Koldaki her hangi bir tuşa bastığım anda oyun kendini direk kol kullanıma moduna aldı (Dave the Diver, Mediaval Dynasty, Dead Cells gibi oyunlarda test ettim). İnsanların neden Xbox kolu önerdiği konusunu ben de anlam veremedim, pil fiyatı ayrı şarz etmek için kabloya muhtaç olma ayrı en kötüsü stick drifte inanılmaz müsait olması. Dediğiniz PS kollarının PC çalışmaması BigBig Gamesir EasySMX gibi markalarda mümkün değil zaten PC için yapılmışlar ayrıca Gamesir'in bazı kolları direk Xbox'ta sıkıntısız çalışmakta.
Ben kolumu yurt dışından Whatgeek sitesi üzerinden 2300 Liraya aldım sanırım Tr fiyatları 3200 civarında ilginizi çekerse konuyu alta bırakıyorum ayrıca

Eminim @katipke hocam çok daha iyi biliyordur ama ben yine bildiğim kadarını söyleyeyim. Şu anda Gamesir Cyclone 2 modelini kullanmaktayım tecrübeme göre yazacağım. Kolu kullanmak için uygulamayı indirmeseniz bile olur sadece test etmek tuşları ayarlamak için isterseniz indirirsiniz. Oyun ortasında klavyeden kola geçtim. Koldaki her hangi bir tuşa bastığım anda oyun kendini direk kol kullanıma moduna aldı (Dave the Diver, Mediaval Dynasty, Dead Cells gibi oyunlarda test ettim). İnsanların neden Xbox kolu önerdiği konusunu ben de anlam veremedim, pil fiyatı ayrı şarz etmek için kabloya muhtaç olma ayrı en kötüsü stick drifte inanılmaz müsait olması. Dediğiniz PS kollarının PC çalışmaması BigBig Gamesir EasySMX gibi markalarda mümkün değil zaten PC için yapılmışlar ayrıca Gamesir'in bazı kolları direk Xbox'ta sıkıntısız çalışmakta.
Ben kolumu yurt dışından Whatgeek sitesi üzerinden 2300 Liraya aldım sanırım Tr fiyatları 3200 civarında ilginizi çekerse konuyu alta bırakıyorum ayrıca
Çok teşekkür ederim, önce şu bıraktığınız konuyu okuyacağım, eğer aklıma yatarsa da Whatgeek sitesi üzerinden bende 2300 TL'ye (veya artık en uygun nerede ve ne fiyata varsa) alırım, zaten yurt dışı ürünü olması ile yurtiçi ürünü olması arasındaki farkı bu zamana kadar hiç yaşamadım.

Diyebileceğim her şeyi demişsiniz hocam. Alınabilirse cyclone 2 veya gene bu siteden supernova almak çok mantıklı seçenekler

Diyebileceğim her şeyi demişsiniz hocam. Alınabilirse cyclone 2 veya gene bu siteden supernova almak çok mantıklı seçenekler
Ben şahsen değiştirilebilir tuşlar, makro tuşları gibi özellikler aramıyorum. Oyun oynarken tetik hissiyatı güzel, uzun ömürlü ve elime aldığımda ucuz bir plastik parçası değil de prestijli bir ürün kullandığımı hissettirecek bir model arıyorum. Bu yüzden Supernova ile Cyclone 2 arasındaki farkı öğrenmek isterim, eğer biliyorsanız paylaşabilir misiniz?

Uçuk farklar yok ama zorlamazsa sizi 9.nesil alabilirsiniz

Genelde 8. nesilde fiyatı kargo dahil 1500 TL’ye kadar düşürebiliyorum, ama 9. nesilde en fazla 1800 TL’ye inebildim ve kargo dahil de değil. Bir de farklı forumlarda “Xbox alacağınıza Cyclone 2 alın” gibi şeyler yazmışlar. PS4 kolu bile PC'ye bağladığımda çoğu oyunda düzgün çalışmazken, Çin malı gamepad’ler oyunlarla ne kadar uyumlu oluyor gerçekten merak ediyorum.
Ps4 kolunun düzgün çalışmama sebebi xinput olmaması. Çin malı dediğin ürün xbox orj kolunu yıkıyor haberin olsun. Xbox elite vs almadıgın sürece xboxun kontrolcüleri çöp. Uzun vadede drift sorunu yaşaman da garanti. Gamesirsupernova-easysmx x10-x15, cyclone 2 yönel. Hepsi tak çalıştır, xboxla aynı.

Ben şahsen değiştirilebilir tuşlar, makro tuşları gibi özellikler aramıyorum. Oyun oynarken tetik hissiyatı güzel, uzun ömürlü ve elime aldığımda ucuz bir plastik parçası değil de prestijli bir ürün kullandığımı hissettirecek bir model arıyorum. Bu yüzden Supernova ile Cyclone 2 arasındaki farkı öğrenmek isterim, eğer biliyorsanız paylaşabilir misiniz?
Supernova tamamen membran tuşlardan oluşurken cyclone 2 ise tamamen mekanik tuşlardan oluşuyor. Cyclone 2 tmr stickler kullanırken supernova Hall effect kullanıyor. Cyclone 2 daha iyi bence ama eğer membran butonlar kullanacaksanız supernova da fazlasıyla iyi bir gamepad

Hocam Xbox da çalışabilecek mekanik dpad ve mekanik axyb olan kol arıyorum en ucuz ne önerirsiniz
En ucuzları bu şekilde gamesir kaleid ve gamesir g7 he hocam

Supernova tamamen membran tuşlardan oluşurken cyclone 2 ise tamamen mekanik tuşlardan oluşuyor. Cyclone 2 tmr stickler kullanırken supernova Hall effect kullanıyor. Cyclone 2 daha iyi bence ama eğer membran butonlar kullanacaksanız supernova da fazlasıyla iyi bir gamepad

En ucuzları bu şekilde gamesir kaleid ve gamesir g7 he hocam
Hocam en ucuz nerden alabilirim önereceğiniz site var mı kupon olan veya vergisiz gönderim yapan

Hocam en ucuz nerden alabilirim önereceğiniz site var mı kupon olan veya vergisiz gönderim yapan
Vergisiz bilmiyorum ama amazonda ve gizalada indirimdeydi sanırım g7 he. Eğer faturada düşük gösterirlerse 15off kodu ile gamesir sitesinden de alabilirsiniz.

Vergi çıkar ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,361
Üyeler
183,273
Son üye
kadirlette
Geri