CarEnthusiast
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 447
Eminim @katipke hocam çok daha iyi biliyordur ama ben yine bildiğim kadarını söyleyeyim. Şu anda Gamesir Cyclone 2 modelini kullanmaktayım tecrübeme göre yazacağım. Kolu kullanmak için uygulamayı indirmeseniz bile olur sadece test etmek tuşları ayarlamak için isterseniz indirirsiniz. Oyun ortasında klavyeden kola geçtim. Koldaki her hangi bir tuşa bastığım anda oyun kendini direk kol kullanıma moduna aldı (Dave the Diver, Mediaval Dynasty, Dead Cells gibi oyunlarda test ettim). İnsanların neden Xbox kolu önerdiği konusunu ben de anlam veremedim, pil fiyatı ayrı şarz etmek için kabloya muhtaç olma ayrı en kötüsü stick drifte inanılmaz müsait olması. Dediğiniz PS kollarının PC çalışmaması BigBig Gamesir EasySMX gibi markalarda mümkün değil zaten PC için yapılmışlar ayrıca Gamesir'in bazı kolları direk Xbox'ta sıkıntısız çalışmakta.Arkadaş “Cyclone 2 alın” deyince ben de düşündüm. Çünkü sadece bir kol bağlamak için iki ayrı program kurmak, oyuna girmeden önce üç dakika uğraşmak gibi şeylerle vakit kaybetmek istemiyorum. Fifa gibi oyunlarda çoğu gamepad zaten çalışıyor ama ben aynı zamanda hikayeli oyunlarda — ne bileyim Witcher, Cyberpunk 2077 gibi — sorunsuz çalışacak, hatta Rainbow Six gibi oyunlarda bile kullanabileceğim bir gamepad arıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben PlayStation kollarının herhangi birinin PC’de stabil çalışabildiğine inanmıyorum, artık inanmak da istemiyorum. Çünkü PS sahibiyken bile kollarımı PC’ye bağlayıp oynayamıyordum ve çoğu oyunda garip bir his veriyordu. Yani artık düzeltseler bile almaktan çekinir oldum. Konsol olarak iyi ama platformlar arası kullanımını hiç beğenmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aslında 2k maks. bütçe olarak koydum, çünkü şuan işten çıkmış durumdayım ve bir işe girene kadar yüksek bütçe bir ürün almaktan çekiniyorum.
Ben kolumu yurt dışından Whatgeek sitesi üzerinden 2300 Liraya aldım sanırım Tr fiyatları 3200 civarında ilginizi çekerse konuyu alta bırakıyorum ayrıca
Merhabalar, bildiğiniz üzere gaming gen tr gulikit ürünleri ülkemizde garantili olarak satmaya başlamış. Bana da bir tsne Xbox diziliminde kol lazımdı bahane oldu. Dualsense desteklemeyen oyunlarda pcde kullanmak işkence oluyor 
KK3 Max modelini araştırırken gamesir cyclone 2 de çok önerildi. İkisi arasında kaldım. Konsolum yok o yüzden Xbox lisanslı veya PS lisanslı olmaması dert değil. 1. önceliğim tetik hissiyatı ve titreşim kalitesi. Titreşim profili olarak xbox kolu gibi gümbür gümbür değilde dualsense tadında kaliteli ve hoş bir hissiyat vereni tercih etmek istiyorum.

KK3 Max modelini araştırırken gamesir cyclone 2 de çok önerildi. İkisi arasında kaldım. Konsolum yok o yüzden Xbox lisanslı veya PS lisanslı olmaması dert değil. 1. önceliğim tetik hissiyatı ve titreşim kalitesi. Titreşim profili olarak xbox kolu gibi gümbür gümbür değilde dualsense tadında kaliteli ve hoş bir hissiyat vereni tercih etmek istiyorum.
- EsdeathSama
- Cevaplar: 38
- Forum: Direksiyon/Gamepad