satmasaydın ne diyim grafikle çok haşır nesirsen bu ay sistemler çıkıcak onları kovala öbür türlu ps5 oneririm rtx 3060 ti lı sistem aldım ps5 tercih ettiğim için pcyi satıp ps5 ile devam ediyorumAma sorun şu iade etsem bile RX 590 alamıyorum geri.
satmasaydın ne diyim grafikle çok haşır nesirsen bu ay sistemler çıkıcak onları kovala öbür türlu ps5 oneririm rtx 3060 ti lı sistem aldım ps5 tercih ettiğim için pcyi satıp ps5 ile devam ediyorumAma sorun şu iade etsem bile RX 590 alamıyorum geri.
Ben 6500 e sattım ucuza gitti keşke araştırıp sataydım buda bana ders olsun.Hocam o kart şanslıysan 10k gidebilirdi minimum 9k
nerden aldın faturan varmıBen 6500 e sattım ucuza gitti keşke araştırıp sataydım buda bana ders olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki nasıl iade edeceğim.
Doğru diyormuşsun. Hayal kırıklığı olmasına üzüldüm.1440P desteği var hatta 120fps hedefleniyor deniyor ama dolandırıldık galiba XBOX tarafından.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ucuza sattım galiba.
Hepsiburada herşeyi duruyor.nerden aldın faturan varmı
tamam iade aç kutuyu aldığın gibi herşeyini koy ambalajcıdan köpüklü poşet al iade koduyla belirttikleri kargoya ver bukadarHepsiburada herşeyi duruyor.
peki ekran kartsız napacağım?tamam iade aç kutuyu aldığın gibi herşeyini koy ambalajcıdan köpüklü poşet al iade koduyla belirttikleri kargoya ver bukadar
bütçen ne kankampeki ekran kartsız napacağım?
Series S daha çoğu güncel oyunda 1080P veremezken güncel oyunlarda 2K beklemek çok yanlış olur. Eğer öyle bir beklentiniz varsa almanız gereken konsol Series X dir.Arkadaşlar bu Cumartesi XBOX Series S elime geçti ekran kartımı satıp almıştım neyse oynayayım dedim 1440p monitörüm var abi Red Dead Redemption 2 ve Warzone oynadım çamur gibi görüntü keşke hiç ekran kartımı satmasaydım ama şimdi şey düşünüyorum Xbox'umu satıp ikinci el az kullanılmış bir Xbox One X almak mantıklı mı yoksa ileride grafiklere bir çözüm bulurlar mı size danışmak istedim iyi forumlar. Bu arada Xbox'u satarsam 4 günlük cihaz kaça gider daha kolunun pilleri değişmedi.
iade etsem 6000 küsürbütçen ne kankam
2. el xbox series x kovalaiade etsem 6000 küsür
Üstüne az daha koy ikinci elden Series X al.peki ekran kartsız napacağım?