Xbox series s alınır mı

Reaksiyon skoru
98
Öncelikle iyi günler ben xbox series s almak istiyorum ama seveni olduğu kadar sakın alma 2-3 yıla üretimi durur yeni nesil oyunları desteklemeyi durdurur 4 yıl sonra bütün oyunları 720p oynarsın diyeni de var. Durumum pek iyi değil devletten aldığım burs parasıyla taksitle alıcam 4300 TL bütçem var, başta PC toplamak istiyordum ama piyasanın hali ortada ,birde amazonun ingiltere olanında vergilerle falan en fazla 3500 TL oluyormuş ordan alınabilir mi şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle iyi günler ben xbox series s almak istiyorum ama seveni olduğu kadar sakın alma 2-3 yıla üretimi durur yeni nesil oyunları desteklemeyi durdurur 4 yıl sonra bütün oyunları 720p oynarsın diyeni de var. Durumum pek iyi değil devletten aldığım burs parasıyla taksitle alıcam 4300 TL bütçem var, başta PC toplamak istiyordum ama piyasanın hali ortada ,birde amazonun ingiltere olanında vergilerle falan en fazla 3500 TL oluyormuş ordan alınabilir mi şimdiden teşekkür ederim.
Bence alınır Series S.
4 yıl sonra bence en fazla 1080p'ye düşer çözünürlük.
Amazon İngiltere'den alınabilir ama almadan önce daha önce oradan sipariş veren insanların deneyimlerini araştır ve tavsiyem Amazon prime ücretsiz 1 aylık sürümünü deneyip sipariş et,ücretsiz kargo oluyor ve daha hızlı geliyor diye biliyorum.
Bana göre tek dezavantajı da Türkiye garantisi olmaması.

Son düzenleme:
Alınır gibi.

Alınır ben de almayı düşünüyorum özellikleri gerçekten harika ps3 2006 da çıktı xbox 360 2005 ikisinede en son fifa 19 çıktı düşün artık 17 de yeni oyun motoru filan gelmesine rağmen cayır cayır oynatıyor 2 side 30 fps 1080i

Geri