Neler Yeni

XBOX Series S Alınır mı?

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
fazla olsa nolcak xboxta iyi oyun yok nerdeyse az olsun kaliteli olsun
Emin misin ps exclusive oyunları dışında hiç bir artısı yok xboxda oynanabilir oyun sayısı (oyunların hepsinden bahsetmiyorum) oynanıcak kalitede olanların sayısı emin ol ps passinden daha fazladır akşam oturup liste çıkarırım :D ps kötü demiyoruz ama hiç konsolu olmayan ve oyun oynamak isteyen biri için xbox daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sağlam bir bilgisayarım var ama işte maalesef evlenince kardeşime bırakmak zorunda kaldım, aklımda ona monster tarzı bir şey yapıp almakta var tabi ama eşim bilgisayara karşı baya. Bende böyle bir şekilde konsolu düşüneyim dedim ama ps5 ve xbox x modeline o kadar para vereceğime gider bilgisayar alırım daha iyi yani :D
Pc geri alırım dersen ps al ama onda kalsın dersen xbox al bence

DeoNade

80+ Bronze
Emin misin ps exclusive oyunları dışında hiç bir artısı yok xboxda oynanabilir oyun sayısı (oyunların hepsinden bahsetmiyorum) oynanıcak kalitede olanların sayısı emin ol ps passinden daha fazladır akşam oturup liste çıkarırım :D ps kötü demiyoruz ama hiç konsolu olmayan ve oyun oynamak isteyen biri için xbox daha mantıklı

Pc geri alırım dersen ps al ama onda kalsın dersen xbox al bence
Hocam xbox almak sorun değilde bu s serisi sıkıntı çıkarır mı mesela ben RDR2'yi 1080p full grafiklerde 200 fps civarı oynuyordum, buraya geçince çok fark eder mi 60 fps'den bahsediyorsunuz.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Çok sağlam bir bilgisayarım var ama işte maalesef evlenince kardeşime bırakmak zorunda kaldım, aklımda ona monster tarzı bir şey yapıp almakta var tabi ama eşim bilgisayara karşı baya. Bende böyle bir şekilde konsolu düşüneyim dedim ama ps5 ve xbox x modeline o kadar para vereceğime gider bilgisayar alırım daha iyi yani :D
Yeterli bir butce varsa pc almak daha iyi

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Hocam xbox almak sorun değilde bu s serisi sıkıntı çıkarır mı mesela ben RDR2'yi 1080p full grafiklerde 200 fps civarı oynuyordum, buraya geçince çok fark eder mi 60 fps'den bahsediyorsunuz.

Fps boost ile 60 fps oynarsınız aynı zamanda al sat yaparım ben derseniz ps4 alıp exclusiveleri oynayıp ps4 satıp xbox series s aladabilirsiniz ama kalıcı düşünüyorsanız xbox series s en mantıklı seçim olucak

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Xbox Series S konsoluna geçmek hayatınızın hatası olur neden derseniz detaylı bir şekilde forumda konum var orada detaylı bir şekilde açıkladım ama buradan da bir daha açıklayayım Xbox Series S'in depolaması 364 GB gerçekçi olalım yıl 2022 2023'e gireceğiz artık oyunların GB olarak ne kadar yüksek olduğunu biliyoruz max 3-4 tane büyük oyun sığıyor konsolun depolamasına HDD ile yükseltiriz sorun yok diyenler o iş öyle değil HDD takınca sadece eski nesil Xbox oyunları taşıyabiliyorsunuz Series X|S için Optimize Edildi simgesi alan oyunlar HDD de çalışmıyor yeni nesil oyunlar onun için Xbox'ın Seagate ile anlaşarak ürettiği 280-300 dolar bandında satılan SSD'leri takmalısınız Xbox Series S 576p'ye kadar oyun çalıştırıyor örnek: Metro Exodus oyunu maximum dynamic çözünürlükte 576p-1080p arası çalışıyor maximum gördüğü çözünürlük 900p aklımda Metro Exodus kaldığından yazdım örnek olarak çok fazla oyun böyle kötü çalışıyor Xbox Series S'de daha var bu çözünürlüklerde çalışan oyunlar 720p 864p 900p gibi çalıştırdığı oyunlar örnek verilebilir zaten 60 FPS de çalıştırdığı oyunların çoğu 972p 900p'nin üzerini görmüyor bile PlayStation Plus Deluxe yeni üyelik servisi ile Xbox Game Pass oyunlarını karşılaştırın bile demeyeceğim artık PS Plus hem daha fazla oyun sayısına sahip hem de daha kaliteli oyunlar var kütüphanesinde iyi olan kaliteli oyun sayısı daha fazla olması bende hem PS4 PRO hem de Xbox Series S var PS4 alırsanız ne gibi artılar yaşayacaksınız onu da açıklayayım PS4'e destek kesilmeyeceği Sony tarafından açıklandı bu 2025 sonuna kadar böyle PS5'e çıkıp da PS4'e gelmeyen oyun sayısı su an için bir elin parmaklarını geçmez hiç yok denecek kadar az ve genellikle çok beklenen oyunlar da değil bu oyunlar Xbox Series S 10 Kasım 2020 de satışa sunuldu 1.5 yıl geçti aradan çıkan oyun sayısına bakın o bile yeter bence bir Forza Horizon 5 bir de Halo Infinite çıktı adamlar 2 tane oyun yaptılar bu zamana kadar. 12 Kasım 2020 den 9 Kasım 2022 kadar PS4'e çıkan ve çıkacak oyunları da yazayım Spider-Man Miles Morales, Sackboy: A Big Adventure, Kena: Bridge of Spirits, Sifu, Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7, Stray, Rollerdrome, God of War: Ragnarök arada saymadıklarım tabi vardır aklımda olanları yazdım artık oyunlar PS4 ve yeni nesil için geliyor zaten PlayStation tarafında şu an yeni nesil eski nesil kavaramı bile yok Cross-Gen diyorlar PS tarafında çoğunlukla bunun da sebebi PS4'ün hala çok yüksek aktif kullanıcı sayısı olmasından. ben PS4 almanızı öneriyorum bir de yanına 460 TL ye 1 yıllık PS Plus Deluxe alır keyfinize bakarsınız.

PS Plus Deluxe ilk çıktığı hali şu an güncel halinde 600 yakın oyun var içerisinde.
NOT: Türkiye de Ps Now olmadığı için PS3 den streaming edilen oyunlar yok sadece geri kalan her şey aynı.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bunlar gibi bir çok oyun PS4 ve yeni nesil konsollar için geliyor.

Bu arada RDR 2 yi Xbox Series S de nasıl oynarım demişsiniz 864p-30FPS oynuyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle

Şu an PS Plus kütüphanesindeki oyun sayısı Game Pass i geçti siz biraz geride kalmışsınız ayrıca oyun kalitesi olarak Game Pass PS Plus ın yanına yaklaşamaz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ekim PlayStation Plus Aylık Oyunlar

-Hot Wheels Unleashed
-Injustice 2
-Superhot

Ekim ayında Extra ve Deluxe üyeler için oynanabilecek olan PS Plus oyunları

-Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition | PS4, PS5
-Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition | PS4
-Assassin’s Creed Odyssey | PS4
-Dragon Quest Builders | PS4
-Dragon Quest Builders 2 | PS4
-Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below | PS4
-Dragon Quest Heroes II: Explorer’s Edition | PS4
-Inside | PS4
-The Medium | PS5
-Naruto to Boruto: Shinobi Striker | PS4
-Assassin’s Creed Chronicles: China | PS4
-Assassin’s Creed Chronicles: India* | PS4
-Assassin’s Creed Chronicles: Russia* | PS4
-Assassin’s Creed III Remastered | PS4
-Assassin’s Creed Syndicate* | PS4
-Hohokum | PS4

PlayStation Plus Deluxe üyeleri için Classics Kataloğuna eklenen yeni oyunlar.
Yakuza 3 Remastered | PS4
Yakuza 4 Remastered | PS4
Yakuza 5 Remastered | PS4

Bu ay gelenler bunlar tüm ayların listesine bakmak istiyorsanız konum var buradan bakabilirsiniz.

NOT: Game Pass gibi her ay 15 tane oyun kalkmıyor PS Plus dan 1 ya da 2 tane oyun kalkıyor bu da başlı başına çok büyük artı.

Fps boost oyunun desteklemesi lazım Xbox Series S de RDR 2 864p-30FPS oynanıyor.
NOT:Xbox Series S de her oyun 60FPS çalışmaz.
Bazı konularda size katılıyorum ama ps4ün çok fazla ömrü kalmadığı bir gerçek bence en mantıklı seçim ps4 alıp exclusive oyunları oynayıp satıp xbox series s almak ama satmakla uğraşıcak biri değilsen ps4 almak bence mantıksız ileriki dönem açısında ki microsoft yakın zamanda bir sürü stüdyo aldı oyun için ki bundan ötürü xbox exclusive oyunlar geliceğini düşünüyorum ve gamepassin kalitesi kat ve kat artıcaktır şunuda atlamayalım ps exclusive oyunları gerçekten kaliteli oyunlar bide ben her oyunu 60 fps açıyor demedim zaten

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Sony 2025 sonuna kadar destek vereceğini söyledi özel oyunlar geleceğini de söyledi Xbox Series S'in ne kadar ömrü olduğunu düşünüyorsunuz ki PS4'ten önce gömer cihazı Microsoft Xbox One X 2017'de çıktı donanım olarak Series S den güçlü bir cihaz ama bir Starfield bile gelmiyor umarım anlamasınızdır ne demek istediğimi evet Xbox stüdyo satın aldı ama yaptıkları oyunlar ortada bu adamlar hiç bir zaman kaliteye önem vermedi vermeyeceklerde amaçları servis satmak ve öylede olacak örnek koskoca Arkane Studios'a Redfall adında 4 kişi Co-Op vampir öldürme oyunu yaptırıyorlar Starfied'in oynanış videosunu izlediyseniz ne kadar hayal kırıklığı olduğunu anlamışsınızdır zaten Xbox Series S de her oyun 60 FPS çalışmaz derken genel bir not düştüm size özel yazmadım onu.
Açıkcası 2 yıl ömrü kalmış cihazı almak istemem konsolda ama al sat yaparım oyunları oynadıktan sonra ve series s bu bir gerçek ki donanım olarak daha iyi bir cihaz

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
Bende series s vardi, simdi yeni teknolojiler doğrultusunda dlss benzeri bir sistem kullaniyor, warzone oynamak icin aldim lakin grafik ayarlarini cok sınırlı degistirebiliyoruz, fps artirmak icin görüntü kalitesi tahminimce dusuruluyor. Ben iki senelik gamepass aldim lakin 5 tane oyun oynamadim, cogu oyun bana hitap etmiyordu, mac, yaris, warzone oynanabiliyor. Sizin acinizdan pc oyunlari cs go, valorant, lol, dota vss gibi oyunlar oynamiyorsaniz, cok fazla para vermek istemiyorum, görüntü kaliteside verdigim paraya göre gayet yeterli derseniz alınır..

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ps4 500gb bile olsa şuan acayip işime yarar. Akşamları işten geldikten sonra projektörde rdr2 unchert serisi last of us hanım baya istiyor.

Top Bottom