Neler Yeni

Xbox series s alınır mı?

prmdmnn

80+ Bronze
Hocam, bahsettiğiniz CFİ-1216A koduyla yurtdışından getirilmiş kapalı kutu PS 5 buldum. Yurtdışı olması oyunlarda kısıtlama veya hata gibi durumlar olur mu? Örneğin: "Bu oyun yaşadığınız ülkede kısıtlıdır" vs vs hatalar olur mu?
Günümüzün konsollarında kısıtlama diye bir şey yok. Xbox'ta da ve Switch'te de aynı durum geçerli.

Tilsch

80+ Bronze
Niye ki? Tavsiye edebilir ama tavsiyeye uyup uymaması kendisine kalmış. Series X yerine PS5 almak daha mantıklı geliyor bana bir de. Ha, yalnızca yeni nesil oyunlardan ibaret değil ki. PlayStation Plus'ta baktığımda güzel oyunlar gördüm.
Piyasa fiyatı bilmeyip kendi kafasından ürüne fiyat biçmesi en büyük etken.Ben de söylüyorum ps5 günümüz şartlarında şu an daha mantıklı ama etiketleriyim kişinin sayfasını görsen ps ovuculugu,xbox nefreti dolu bir tane olumlu yorum zor bulursun bundan dolayı.Oneriyi alacagin kişi objektife mantıklı etiketledigi konuyu okuyabilirsen(konu uzun) benim haricimde birden fazla kişi fanboyluk yaptığını söylüyor ve öyle de.Ben az önce xbox ovuculugu yapmadım ama yazdığı her şeyde ps ovuculugu yapıyorsa 2.kez düşünün derim.

Shaque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali Eren
İkinci el veya 8-9 bin fiyat bandında bulabilirsen al oyunların series s de kapladığı alan daha az oluyor ama forza 5 hatırladığım kadarıyla azaltılmış hali bile fazlaydı HDD ile eski nesil oyunları(360 ve one serisi) depolayıp oynayabilirsin ama X|S sürümlerini oynayamazsın(yeni nesil sürüm oldugu için Xbox velocity mimarisini kullanıyor)
Keşke Xbox gamepass e zam gelmeden alabilseydin o daha avantajlı olacaktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Halil
İkinci el veya 8-9 bin fiyat bandında bulabilirsen al oyunların series s de kapladığı alan daha az oluyor ama forza 5 hatırladığım kadarıyla azaltılmış hali bile fazlaydı HDD ile eski nesil oyunları(360 ve one serisi) depolayıp oynayabilirsin ama X|S sürümlerini oynayamazsın(yeni nesil sürüm oldugu için Xbox velocity mimarisini kullanıyor)
Keşke Xbox gamepass e zam gelmeden alabilseydin o daha avantajlı olacaktı
Hocam inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla PS 5 düşünüyorum. Gamepad'i bile çok farklı bir yapıya sahip.

BeKo'O

80+ Silver
masaüstü + xbox kol al temiiizzz

prmdmnn

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Cevabını aldın mı Xbot bir de bana PS övücülüğü yapıyor piyasa fiyatını bilmiyor diyor ben PS5 ne sunuyorsa sadece onu yazarım başka da bir şey yazmam ama sende yüz varsa bir daha bu forma girmesin böyle rezil olursun işte Xbot bilmediğin konularda konuşursan.
Geçenlerde Series X'i 10.000₺'ye koyanı da gördüm 2. elde.

Tilsch

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Cevabını aldın mı Xbot bir de bana PS övücülüğü yapıyor piyasa fiyatını bilmiyor diyor ben PS5 ne sunuyorsa sadece onu yazarım başka da bir şey yazmam ama sende yüz varsa bir daha bu forma girmesin böyle rezil olursun işte Xbot bilmediğin konularda konuşursan.
Xbotmus ukala seni.Birine yazdın diye hepsi öyle cevap vermez.Hem adam parasında ne koparırsa o ederi o mu?

prmdmnn

80+ Bronze
Evet zaten çok kolay yazabilirler gerçekleri öğrenmek zor değil bir mağazadan mesaj geldi onu da paylaştım bazıları gördü dönmedi bile atarlarsa onları da paylaşırdım ama paylaşmayacağım mağazaları bu şekilde İfşa etmek hoş olmuyor çok öğrenmek isteyen varsa yazabilirler çok zor değil.
Bahsettiğim ilan hala duruyor bu arada.

Screenshot_20230725_174236_sahibindencom.jpg

Tilsch

80+ Bronze
TM sen harbi doymuyorsun rezil olmaya uğraşılmaz senin ile ister ki tüm esnaflara yaz her zaman üst vereceksin bunu anla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al 1 yıl garantili güncel ilan 12.999 TL hem de 14 yıllık kurumsal hesap dan.
10bin nere 13 bin nere yerde bulduğum bozukluk bunlar de mi?En azından senin gibi bol keseden sallayıp da birilerini kandırmaya calismiyorum orası belli
Mesaj otomatik birleştirildi:

10bin nere 13 bin nere yerde bulduğum bozukluk bunlar de mi?En azından senin gibi bol keseden sallayıp da birilerini kandırmaya calismiyorum orası belli
O kadar insan sana ps günboyu demiş sen utanmamışsın o kadar laf edilmesine ben savunmayıp doğru olanı söylemişim niye utanıp rezil olayım ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,980
Üyeler
161,366
Son üye
kiyotaka ayanokoji