Neler Yeni

Xbox series s alınır mı?

Tilsch

80+ Bronze
10bin nere 13 bin nere yerde bulduğum bozukluk bunlar de mi?En azından senin gibi bol keseden sallayıp da birilerini kandırmaya calismiyorum orası belli
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar insan sana ps günboyu demiş sen utanmamışsın o kadar laf edilmesine ben savunmayıp doğru olanı söylemişim niye utanıp rezil olayım ki?
Hem ben xbox al falan da demedim senin dediğin fiyat konusuna itiraz ettim ki mantıklı bir itirazdı sen olsan yok xbox kötü yok şöyle böyle der ps ovuculugu yapardın.

Tilsch

80+ Bronze
Hem kendi konunun başlığını da değişirmişsin yalan dolan yazınca o da gözümden kaçmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lan ne alaka bak cidden sen bir psikoloğa görün hiç iyi değil ruhsal sağlığın yazdığımdan bunu mu çıkarıyorsun yazık cidden yazık üzülüyorum sana.
Üzülme bana onu çıkarıyorsan kendine bak sen.Senin sorunların var sana kalmadı benim ruh hastalığım olup olmadığı.Kendi itham ettiğin her şeyin sende misli var.

Tilsch

80+ Bronze
Yok ben değiştirmedim moderatör değiştirmiş o başlık sonuna kadar doğruydu Xbox'ın son konsolları Series X ve Series S adamlar konsol piyasasından çekilecek Slim veya PS5 PRO ya rakip konsol bile yapmıyorlar siz hala anlamadınız gitti bulut servisine yatırım yapıyorlar sürekli üyelik satacaklar Game Pass PS6 da bile olacak kısaca.
Sonuna kadar doğru olsa degistirmezdi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Xbox'ın bir artısı yok artık. PC almanı tavsiye ederim. Xbox'ı ben de zamanında öneriyordum niye Game Pass avantajı vardı. Ama artık PS Plus var. İnternette sörf, ofis işleri de yapacağım diyorsun. Al bir tane PC.

TheworstD32132

80+ Bronze
PS ya da Pc bitti, xbox series s ve x ilk çıktığında gamepass yüzünden şişiriliyordu ve hala şişiriliyor ama ne yapabiliyorsan bir pc de yapabiliyorsun artık anlamı kalmadı kaldı ki hiçbir özel oyunu yok aletin az ekle sistem al geç,konsol istiyorsan ps5 in altına düşme series s'te vram hatası alanlar vardı borderlands 3'te bu bir konsolda olmaması gereken bir şey sonuçta spesifik bir iş konsol için ama series s bunu bile yapamıyor. Yaptıkları oyunu aletine bile optimize edemiyor adamlar puhahahahahhahahaha(çöpfall'a bakın anlarsınız)

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
jsisksksks
Series S de oyunların kapladığı alanlar daha az, ama yine de 4 büyük oyundan fazlası sığmaz sanırım alınacaksa bunu bilerek alınmalı. HDD bağlarsan içine oyun kurabilirsin ama oyunu SSD ye taşımadan oyunu oynayamazsın.

Series S de alınmaz bence. 12K civarına gayet iyi hazır sistemler var.
700 800 liraya hdd alarak sorunu çözebilirsin oynadigin oyun yeni nesil bir oyun degilse hdd üzerinden oynayabiliyorsun yeni nesil ise ssdye atiyorsun ve ortalama 15 20 dk gibi makul bir sürede atabiliyor series s zaten sifir alinacak bir makine degil ikinci elde ise fiyati çok makul 6 7k civarina canavar gibi bir makine

Top Bottom