Hem ben xbox al falan da demedim senin dediğin fiyat konusuna itiraz ettim ki mantıklı bir itirazdı sen olsan yok xbox kötü yok şöyle böyle der ps ovuculugu yapardın.10bin nere 13 bin nere yerde bulduğum bozukluk bunlar de mi?En azından senin gibi bol keseden sallayıp da birilerini kandırmaya calismiyorum orası belli
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kadar insan sana ps günboyu demiş sen utanmamışsın o kadar laf edilmesine ben savunmayıp doğru olanı söylemişim niye utanıp rezil olayım ki?
Üzülme bana onu çıkarıyorsan kendine bak sen.Senin sorunların var sana kalmadı benim ruh hastalığım olup olmadığı.Kendi itham ettiğin her şeyin sende misli var.Lan ne alaka bak cidden sen bir psikoloğa görün hiç iyi değil ruhsal sağlığın yazdığımdan bunu mu çıkarıyorsun yazık cidden yazık üzülüyorum sana.
Sonuna kadar doğru olsa degistirmezdiYok ben değiştirmedim moderatör değiştirmiş o başlık sonuna kadar doğruydu Xbox'ın son konsolları Series X ve Series S adamlar konsol piyasasından çekilecek Slim veya PS5 PRO ya rakip konsol bile yapmıyorlar siz hala anlamadınız gitti bulut servisine yatırım yapıyorlar sürekli üyelik satacaklar Game Pass PS6 da bile olacak kısaca.
700 800 liraya hdd alarak sorunu çözebilirsin oynadigin oyun yeni nesil bir oyun degilse hdd üzerinden oynayabiliyorsun yeni nesil ise ssdye atiyorsun ve ortalama 15 20 dk gibi makul bir sürede atabiliyor series s zaten sifir alinacak bir makine degil ikinci elde ise fiyati çok makul 6 7k civarina canavar gibi bir makineSeries S de oyunların kapladığı alanlar daha az, ama yine de 4 büyük oyundan fazlası sığmaz sanırım alınacaksa bunu bilerek alınmalı. HDD bağlarsan içine oyun kurabilirsin ama oyunu SSD ye taşımadan oyunu oynayamazsın.
Series S de alınmaz bence. 12K civarına gayet iyi hazır sistemler var.