Neler Yeni

Xbox series s için hdd mi ssd mi

Kerimkygn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kerim kaygın
Bütçe
2000
yakın zamanda xbox series s almayı düşünüyorum fakat 280 gb yetmez bu yüzden tasınabilir hdd mi alsam ssd mi alsam diye düsümüyorum varsa daha iyi bir vöneriniz beklerim

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Umut
yakın zamanda xbox series s almayı düşünüyorum fakat 280 gb yetmez bu yüzden tasınabilir hdd mi alsam ssd mi alsam diye düsümüyorum varsa daha iyi bir vöneriniz beklerim
Daha çok hızmı istersiniz daha çok depolamamı ona göre belirleyin ikiside kişiden kişiye değişir.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ali Gezen
SSD al bence. Harddisk zaten yavaş birde taşınabiliri eziyet gibi oluyor. Zamanında denemiştim.

Kerimkygn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kerim kaygın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yağmur
SSD al performans olarak daha iyi HDD kullanmak dert alcaksan SSD hem daha hızlı hem daha kolay her yanı ile ssd daha iyi <3

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,637
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
SSD öneririm ama o modeli önermem. HIKVISION marka pek tercih edilmesini önerdiğim bir marka değil hızlı sağlığının düştüğüne ve bozulduğuna şahit oldum yani kaliteli değil.
SSD al performans olarak daha iyi HDD kullanmak dert alcaksan SSD hem daha hızlı hem daha kolay her yanı ile ssd daha iyi <3
Katılıyorum bu yoruma

Kerimkygn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kerim kaygın
SSD öneririm ama o modeli önermem. HIKVISION marka pek tercih edilmesini önerdiğim bir marka değil hızlı sağlığının düştüğüne ve bozulduğuna şahit oldum yani kaliteli değil.

Katılıyorum bu yoruma
siz ne önerirsiniz

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,637
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
siz ne önerirsiniz
Xbox'a ssd almak çok dertli bir konu kendi özel genişletme kartını almazsanız Series X/S özel oyunlarını aldığınız SSD'de oynayamazsınız. Ben bu yüzden paraya kıyıp Seagate'in Expansion Card'ını alırdım ancak eğer bu konu sizin için bir sorun değilse ve sadece Xbox One ve 360 oyunları oynayacağım zaten derseniz Kingston XS1000 modeline yönelebilirsiniz.

Kerimkygn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kerim kaygın
bazı insanlar usb ile yapıyor dümdüz o nasıl olur hızlı bir usb bulsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox'a ssd almak çok dertli bir konu kendi özel genişletme kartını almazsanız Series X/S özel oyunlarını aldığınız SSD'de oynayamazsınız. Ben bu yüzden paraya kıyıp Seagate'in Expansion Card'ını alırdım ancak eğer bu konu sizin için bir sorun değilse ve sadece Xbox One ve 360 oyunları oynayacağım zaten derseniz Kingston XS1000 modeline yönelebilirsiniz.
bazı insanlar usb ile yapıyor hızlı bir usb ile yapsam nasıl olur bir de adata nasıl bir marka biliyormusunuz

asko56

80+ Silver
2 side işe yaramıyor series x/s oyunları sadece özel ssd sini almanız gerekiyor sadece depolama ve xbox one ne oyunlarıın oynayabilrisiinz

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
bugra
arkadaşların dediği gibi taşınabilirler baya yavaş seagate in var bende 100mb okuyup yazıyor ssd almanız daha iyi olur

asko56

80+ Silver
bazı insanlar usb ile yapıyor dümdüz o nasıl olur hızlı bir usb bulsam

bazı insanlar usb ile yapıyor hızlı bir usb ile yapsam nasıl olur bir de adata nasıl bir marka biliyormusunuz
usb tarzı expansiyon kard yeriin kopyalayen içerikleri ve ürünleri xbox yasakladı kullanamıyorsunuz sadece özel ssd sini almanız gerekiyor hdd ve ssd harici olarak işe yaramaz boşa almayın

hocam series x kullandığım dönem 860 evomu kullanmıştım. açıklık getirmem gerekirse "optimized for X|S" ibaresi yoksa doğrudan oynayabilir. Varsa da şunu yapabilir: oynayacağı zaman harici diskten asıl depolamaya aktarıp oynayabilir, yer açmak için de tam tersini yapabilir. bu şekilde döngüye geçirerek istediği oyunu oynayabilir zaten ssd alırsa ondan ona aktarması çok hızlı

usb tarzı expansiyon kard yeriin kopyalayen içerikleri ve ürünleri xbox yasakladı kullanamıyorsunuz sadece özel ssd sini almanız gerekiyor hdd ve ssd harici olarak işe yaramaz boşa almayın
normal bir taşınabilir ssd ya da taşınabilir yapan kutuların içine ssd hdd koyarsa dediğim yöntemle oynayabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,313
Üyeler
167,952
Son üye
backgraundoleTR
Top Bottom