Yusuf Yıldırım
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,288
kulaklık için bütçe maks 400 monitor için ise 2000 veya tv farketmez önerilerinizi bekliyorum .
series s 7.1 destekliyormuRampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rm-k60 Drop Plus All In One Usb 7,1 Typ-c ve 3.5 mm Çıkışlı Surround Gaming Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bilmiyorum fakat, bu bütçede ki kulaklıklar gerçek 7.1 değil.series s 7.1 destekliyormu
7.1 pc için. Konsollarda yok.series s 7.1 destekliyormu
bende jbl 500bt var sence onla oyun oynanırmıBilmiyorum fakat, bu bütçede ki kulaklıklar gerçek 7.1 değil.
ps5 pulse 3d kulaklıgı xboxu desteklermi sence7.1 PC için. Konsollarda yok.
Kulaklarına işkence edersin kanka.bende jbl 500bt var sence onla oyun oynanırmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ps5 pulse 3d kulaklıgı xboxu desteklermi sence
herkes drop plus diyor drop plus alma kararı verdim monitor degilde tv daha iyi olur diye düşünüyorum herkese teşekkür ederim .
Markayı ilk defa duydum, fikrim yok.