Neler Yeni

Xbox Series s Vs PlayStation 4

Efea0eax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Aydın
Merhaba öncelikle Herkese iyi forumlar dilerim.Şu an sadece bu 2 konsolu alacak durumum var Büyük ihtimal ya PlayStation Plus ya da game pass olarak kullanacağım hangisini almam gerekiyor diye sormak istedim İyi forumlar

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba öncelikle Herkese iyi forumlar dilerim.Şu an sadece bu 2 konsolu alacak durumum var Büyük ihtimal ya PlayStation Plus ya da game pass olarak kullanacağım hangisini almam gerekiyor diye sormak istedim İyi forumlar

Series S yeni nesil bir konsol olduğu için oyun gelmeye devam edecek. PS4'te böyle bir durum yok.

Efea0eax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim,oynayabileceğim hikayeli oyun onerebilirmisiniz xboxta

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Metehan
Gamepass alırsan eğer Assasins Creed serisi İndiana Jones microsoft store dan Rdr 2 alıp oynayabilirsiniz

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Görkem Çağan
Teşekkür ederim,oynayabileceğim hikayeli oyun onerebilirmisiniz xboxta
Öncelik olarak gamepasste olanları bitirmeyi çalış beğendiklerinden sonra ise olmayanlara başlarsın çünkü gamepassdeki oyunlar belli süreli aralıklarla gamepasse gelip kalkabiliyor bunun haricinde gamepass harici çıkan oyunlardaki fırsatlarıda kaçırmamaya çalış derim en son rdr2 de güzel bir indirim vardı ikili paketinde yanlış hatırlamıyorsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Kağan Cemeleli
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Xbox Konsolu almanız daha mantıklı bir hamle olacaktır. Microsoft oyun satışında hala en uygun platforma arasında yer alıyor gamepass almasanız bile indirimlerde çok güzel oyunlar yakalayabiliyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Güngör
İlgilendiği Kategoriler
Video oyun, çizgi roman
Xbox series S tavsiye ederim. Çünkü Sony PS4 konsollarının desteğini durdurdu diye biliyorum. Ve Xbox series S yeni nesil konsol, birçok oyunu 1080p 60 FPS açıyor. Gamepass ultimate üyelerine Microsoft birinci parti oyunlarını ilk günden itibaren veriyor. Bu arada ben Xbox oyunları Forza ve gears of war, İndiana Jones hariç çoğu oyununu bana pek hitap etmiyor. Ve Sony oyunlarını çok sevdiğim için PS5 aldım. Fakat yanlış anlamayın gamepass de kaliteli oyunlar vardır. Fakat ben Sony'i çok seviyorum. Her neyse bu arada Microsoft birinci parti oyunları tamamen rakip platformlara da getirmeye devam edecek. Neyse bütçeniz için sizin için en uygun olanı Xbox series S olacaktır. Hem GTA 6 büyük olasılıkla düşük çözünürlükle açacağını tahmin ediyorum.

Son düzenleme:

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Fatih Öztürk
Xbox serles s tavsiye ederim abonelik sistemi ile yeni çıkan oyunlar rahat oynarsın tek ve en büyük sıkıntısı depolama 512 GB

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,069
Üyeler
171,137
Son üye
akatshi
Top Bottom