Neler Yeni

Xbox Series Wireless 9.Nesil Hk

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Recep

Xbox Series Wireless 9.Nesil gamepad için indirim beklemeli miyim? 2 adet satın almayı düşünüyorum​

Bünyamina

80+ Platinum

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
aceleniz yoksa beklenebilir

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
evet hocam indirim beklemenizi tavsiye ederim fazla pahalı çünkü şahsi fikrim. Birde ithalatçı garantili almamaya çalışın genelde 2 3 sene rafta beklemiş ürünü gönderiyorlar en ufak arızada garanti olmadığı için uğraşıyorsunuz.

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hocam indirim beklemenizi tavsiye ederim fazla pahalı çünkü şahsi fikrim. Birde ithalatçı garantili almamaya çalışın genelde 2 3 sene rafta beklemiş ürünü gönderiyorlar en ufak arızada garanti olmadığı için uğraşıyorsunuz.
n11'de bi mağaza 2499tl'ye satıyor ama garanti kısmında sıkıntılar yaşanmış bazı yorumlarda öyle, bende ondan korkuyorum az para da değil yani

agrofea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kerem
ne bu salçamı bozulacak bir şey değil. faturaya bakıyorlar. arayıp garantiyi uzatırsın.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
n11'de bi mağaza 2499tl'ye satıyor ama garanti kısmında sıkıntılar yaşanmış bazı yorumlarda öyle, bende ondan korkuyorum az para da değil yani
ben D-Pad alt tuşunun basmamasıyla ilgili sorun yaşadım hocam. 2 kere gönderdim en son tamir ettik diye gönderdiler ama hala zor basıyor insanın parmağını acıtıyor. Gamepadden soğudum. O yüzden en azından microsoft TR garantili alırsanız 500 fazla bile verseniz şükredersiniz ben keşke öyle yapsaydım.

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Recep
ne bu salçamı bozulacak bir şey değil. faturaya bakıyorlar. arayıp garantiyi uzatırsın.
o konularda biraz inceleyen bir yapım var hocam, o yorumları görünce pek sıcak bakamadım

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Recep
ben D-Pad alt tuşunun basmamasıyla ilgili sorun yaşadım hocam. 2 kere gönderdim en son tamir ettik diye gönderdiler ama hala zor basıyor insanın parmağını acıtıyor. Gamepadden soğudum. O yüzden en azından microsoft TR garantili alırsanız 500 fazla bile verseniz şükredersiniz ben keşke öyle yapsaydım.
Tamamdır hocam teşekkürler

Top Bottom