Alınır, tüm oyunları 4k 60fps oynatabiliyor, bana kalırsa yeni gelecek ps5 prodan bile daha iyiŞuan Ps5 Slim kullanıyorum oyunları ve ps plus abonelik çok pahalı Xbox series X almayı düşünüyorum sizce alınmalı
Online oyunlar oynuyorum sizce
Ps5 slim satmak istemiyorum
Yanına almayı düşünüyorum
Sizce ps5 slim satmaya gerek varmıAlınır, tüm oyunları 4k 60fps oynatabiliyor, bana kalırsa yeni gelecek ps5 prodan bile daha iyi
Elinizde para varsa satmayın bana kalirsa,bazi oyunlar xboxa gelmiyor,psden oynarsiniz,ama paraya ihtiyaciniz varsa satabilirsinizSizce ps5 slim satmaya gerek varmı
Cod oyunları game pass gelmesi çok iyiElinizde para varsa satmayın bana kalirsa,bazi oyunlar xboxa gelmiyor,psden oynarsiniz,ama paraya ihtiyaciniz varsa satabilirsiniz
YokSizce ps5 slim satmaya gerek varmı
fps oyunları oynacağım 2k monitör mü alayım 1080p mi acaba 4k ms fazla oluyor xbox series x içinAl gitsin hepsi burada dan falanda 1-2 yıl game pass Al yada daha fazla
Fps oyunlarinda multiplayer da cok hz ve ms onemli. Butcene gore degisir cozunurluktefps oyunları oynacağım 2k monitör mü alayım 1080p mi acaba 4k ms fazla oluyor xbox series x için
ps5 vardı satışa koydum almak istersen letgo bakabilirsin link paylaşmak yasak mı acabaFps oyunlarinda multiplayer da cok hz ve ms onemli. Butcene gore degisir cozunurlukte