Neler Yeni

Xbox series x vs ps 5

Executor1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Anıl Sunal
hangisini almalıyım hangisi daha fazla götürür

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Xbox da özel oyun yokki ps5 al kafan rahat 7 yil yeni çikan dünyayi salliyan oyunlari oynarsin xbox daki gamepass i pc den bile oynarsin
Ps5 de ps4 deki oynama şansinda var

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
bu sorudan tek çıkacak cevap ps5. :D

OxyVee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Talha
Xbox alırım çünkü ps5 oyunu şuan az ve onu geçtim oyunların fiyatları aşırı pahalı Xbox alırsan game pass sayesinde Bir sürü oyun oynarsın

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
maddi gücün elverişliyse ps5 alır oyun alırsın
değilse ve 4k tv yoksa series x yerine series s alabilirsin veya one x

Executor1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Anıl Sunal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xbox da özel oyun yokki ps5 al kafan rahat 7 yil yeni çikan dünyayi salliyan oyunlari oynarsin xbox daki gamepass i pc den bile oynarsin
Ps5 de ps4 deki oynama şansinda var
bu sorudan tek çıkacak cevap ps5. :D
Xbox alırım çünkü ps5 oyunu şuan az ve onu geçtim oyunların fiyatları aşırı pahalı Xbox alırsan game pass sayesinde Bir sürü oyun oynarsın
ps 5 mi seçmeliyim sonuç olarak oyun konusunda çok fazla bütçe ayıramam gamepass sistemi güzel fakat çok güzel oyun bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ps 5 mi seçmeliyim sonuç olarak oyun konusunda çok fazla bütçe ayıramam gamepass sistemi güzel fakat çok güzel oyun bulamadım
ps 4 deki oyunlarla idare ederim bi süre

OxyVee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Talha

hocam oyunlara vericek param var dersen ps5 alın

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
reis o kadar para verip cihazı alıyorsan oyunlarıda alırsın ya. :D ama dersen ki maddi durumum kötü alamam git güzel bi ps4 pro al. Artan parayada bir sürü oyun alırsın. Evinde 4k tv de varsa keyfine bak.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Hocam xbox alicaksaniz series s alin 3900 tl daha uygun ordanda oynarsin gamepass i ama sana tavsiyem ps5 rahat 10 yil kafan rahat

OxyVee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Talha
reis o kadar para verip cihazı alıyorsan oyunlarıda alırsın ya. :D ama dersen ki maddi durumum kötü alamam git güzel bi ps4 pro al. Artan parayada bir sürü oyun alırsın. Evinde 4k tv de varsa keyfine bak.
hocam PS4 pro ya 3 sene sonra oyun çıkmaz eğer maddi durumum kötü derse Xbox series s alır hemde Xbox series x deki her şey ondada var

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Arkadaşın pc durumunu bilmemekle birllikte pcsi ortalama üstü olan bir kişi için ps5 her zaman daha mantıklı bir seçenek. Xbox game pass oyunlarını pcde de oynayabiliyorsun. Fakat arkadaşta pc yok ise+ ps5 oyunlarına para yetiştiremeyecekse xbox series x daha mantıklı. Fakat şunu bilmek gerekiyor ki en iyi storyli oyunlar her zaman ps özel oyunları oluyorlar.

Executor1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Anıl Sunal
Hocam xbox alicaksaniz series s alin 3900 TL daha uygun ordanda oynarsin gamepass i ama sana tavsiyem ps5 rahat 10 yil kafan rahat
oyun sıkıntı değil biraz ps 4 oyunlarıyla idare ederiz

Top Bottom