Xbox da özel oyun yokki ps5 al kafan rahat 7 yil yeni çikan dünyayi salliyan oyunlari oynarsin xbox daki gamepass i pc den bile oynarsinhangisini almalıyım hangisi daha fazla götürür
Xbox alırım çünkü ps5 oyunu şuan az ve onu geçtim oyunların fiyatları aşırı pahalı Xbox alırsan game pass sayesinde Bir sürü oyun oynarsınhangisini almalıyım hangisi daha fazla götürür
Xbox da özel oyun yokki ps5 al kafan rahat 7 yil yeni çikan dünyayi salliyan oyunlari oynarsin xbox daki gamepass i pc den bile oynarsin
Ps5 de ps4 deki oynama şansinda var
bu sorudan tek çıkacak cevap ps5.
ps 5 mi seçmeliyim sonuç olarak oyun konusunda çok fazla bütçe ayıramam gamepass sistemi güzel fakat çok güzel oyun bulamadımXbox alırım çünkü ps5 oyunu şuan az ve onu geçtim oyunların fiyatları aşırı pahalı Xbox alırsan game pass sayesinde Bir sürü oyun oynarsın
ps 4 deki oyunlarla idare ederim bi süreps 5 mi seçmeliyim sonuç olarak oyun konusunda çok fazla bütçe ayıramam gamepass sistemi güzel fakat çok güzel oyun bulamadım
hocam oyunlara vericek param var dersen ps5 alınps 5 mi seçmeliyim sonuç olarak oyun konusunda çok fazla bütçe ayıramam gamepass sistemi güzel fakat çok güzel oyun bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ps 4 deki oyunlarla idare ederim bi süre
reis o kadar para verip cihazı alıyorsan oyunlarıda alırsın ya. ama dersen ki maddi durumum kötü alamam git güzel bi ps4 pro al. Artan parayada bir sürü oyun alırsın. Evinde 4k tv de varsa keyfine bak.ps 5 mi seçmeliyim sonuç olarak oyun konusunda çok fazla bütçe ayıramam gamepass sistemi güzel fakat çok güzel oyun bulamadım
Hocam xbox alicaksaniz series s alin 3900 tl daha uygun ordanda oynarsin gamepass i ama sana tavsiyem ps5 rahat 10 yil kafan rahatps 5 mi seçmeliyim sonuç olarak oyun konusunda çok fazla bütçe ayıramam gamepass sistemi güzel fakat çok güzel oyun bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ps 4 deki oyunlarla idare ederim bi süre
hocam PS4 pro ya 3 sene sonra oyun çıkmaz eğer maddi durumum kötü derse Xbox series s alır hemde Xbox series x deki her şey ondada varreis o kadar para verip cihazı alıyorsan oyunlarıda alırsın ya. ama dersen ki maddi durumum kötü alamam git güzel bi ps4 pro al. Artan parayada bir sürü oyun alırsın. Evinde 4k tv de varsa keyfine bak.
Arkadaşın pc durumunu bilmemekle birllikte pcsi ortalama üstü olan bir kişi için ps5 her zaman daha mantıklı bir seçenek. Xbox game pass oyunlarını pcde de oynayabiliyorsun. Fakat arkadaşta pc yok ise+ ps5 oyunlarına para yetiştiremeyecekse xbox series x daha mantıklı. Fakat şunu bilmek gerekiyor ki en iyi storyli oyunlar her zaman ps özel oyunları oluyorlar.Xbox alırım çünkü ps5 oyunu şuan az ve onu geçtim oyunların fiyatları aşırı pahalı Xbox alırsan game pass sayesinde Bir sürü oyun oynarsın
oyun sıkıntı değil biraz ps 4 oyunlarıyla idare ederizHocam xbox alicaksaniz series s alin 3900 TL daha uygun ordanda oynarsin gamepass i ama sana tavsiyem ps5 rahat 10 yil kafan rahat